INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Phi Phi Holiday Resort ★★★★

Koh Phi Phi - Thailand

Udsøgt resort med de smukkeste, tropiske omgivelser. Bo i en villa med havudsigt eller i en bungalow i den tropiske have. Her er kort til den hvide sandstrand og turkis vand, uanset hvad du vælger.

In stock
Travel Code
TH-H-KP-110

Indkvartering

Livet på Phi Phi Holiday Resort er lig med fuldkommen afslapning, hvilket de utrolige omgivelser bidrager godt til. Ved stranden finder du det hvideste sand og det klareste, turkise vand du kan forestille dig.

På dette resort kan du nyde ferien i ro og mag – måske lader du dig friste af en afslappende massage, en snorkeltur, yoga timer, scuba diving eller en idyllisk kajaktur. Resortet har tre fællespools, en Kids Club og et utroligt, venligt personale der glædeligt laver dig en kold, farverig paraply drink.

Resortet har en række udsøgte indkvarteringsmuligheder, der helt sikkert vil falde i din smag. Fællesnævneren for dem alle er, at de udstråler komfort og stilrenhed – og så har de alle sammen nogle uimodståelige omgivelser.

Hilltop Sunset Studio

Hold ferie på bjergtoppen, med 5 minutter til den skønne sandstrand. Værelset har alt hvad du har brug for – herunder en rummelig altan, aircondition, king sized seng og plads til 2 personer. Rejser du i en gruppe af 4 personer, tilbydes der en Family Hilltop Sunset Studio med to soveværelser.

Coral Deluxe Studio

Dette værelse befinder sig 150 meter fra stranden og har balkon samt udendørs og indendørs bad. Her er plads til to personer. Drømmer du om at holde ferie med havudsigt, er Coral Seaview Studio lige noget for dig. Der er 150 meter til stranden og Phi Phis blå vand. Her får du en stor udendørs balkon og udendørs badefaciliteter. Beachfront Bungalow eller Coral Beach Studio giver også den fineste havudsigt.

Garden Bungalow

Når du bor i denne bungalow, kan du nyde den tropiske, grønne have fra din private terrasse. Du har kun få meter til stranden. Vil du gerne endnu tættere på det krystalklare vand, kan du med fordel vælge Superior Bungalow. Begge bungalows kan rumme to personer.

Ocean Sunset Pool Villa

Pool villaen giver dig et udsøgt panoramisk udsyn over Andamanhavet. Fra din terrasse og fra din villa kan du nyde den uimodståelige solnedgang, der farver himlen i de fineste farver. Du sover i en king sized seng – og så har du både smart TV, espresso kaffemaskine og privat pool. Her er rig mulighed for en romantisk ferie for to.

2 Bedroom Beachfront Suite

Rejser du i en gruppe af 4 personer og ønsker at bo på stranden, er denne suite en god mulighed. Her er to soveværelser og en stor stue med tilhørende badeværelser fordelt på 94 m2. Du har også privat pool og balkon, stranden lige ved hånden og en smuk havudsigt. Suiten er perfekt til to rejsende par eller en familie.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Phi Phi Holiday Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden