Alle rejsemål
Her får du
 • 2 swimmingpools med børnepool
 • Lige ved strand med mulighed for flere vandaktiviteter
 • Flere restauranter, cafeer og barer
 • International børneklub

Phi Phi Holiday Resort

4
Her får du
 • 2 swimmingpools med børnepool
 • Lige ved strand med mulighed for flere vandaktiviteter
 • Flere restauranter, cafeer og barer
 • International børneklub

Phi Phi Holiday Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Udsøgt resort med de smukkeste, tropiske omgivelser. Bo i en villa med havudsigt eller i en bungalow i den tropiske have. Her er kort til den hvide sandstrand og turkis vand, uanset hvad du vælger.

Livet på Phi Phi Holiday Resort er lig med fuldkommen afslapning, hvilket de utrolige omgivelser bidrager godt til. Ved stranden finder du det hvideste sand og det klareste, turkise vand du kan forestille dig.

På dette resort kan du nyde ferien i ro og mag – måske lader du dig friste af en afslappende massage, en snorkeltur, yoga timer, scuba diving eller en idyllisk kajaktur. Resortet har tre fællespools, en Kids Club og et utroligt, venligt personale der glædeligt laver dig en kold, farverig paraply drink.

Resortet har en række udsøgte indkvarteringsmuligheder, der helt sikkert vil falde i din smag. Fællesnævneren for dem alle er, at de udstråler komfort og stilrenhed – og så har de alle sammen nogle uimodståelige omgivelser.

Hilltop Sunset Studio
Hold ferie på bjergtoppen, med 5 minutter til den skønne sandstrand. Værelset har alt hvad du har brug for – herunder en rummelig altan, aircondition, king sized seng og plads til 2 personer. Rejser du i en gruppe af 4 personer, tilbydes der en Family Hilltop Sunset Studio med to soveværelser.

Coral Deluxe Studio
Dette værelse befinder sig 150 meter fra stranden og har balkon samt udendørs og indendørs bad. Her er plads til to personer. Drømmer du om at holde ferie med havudsigt, er Coral Seaview Studio lige noget for dig. Der er 150 meter til stranden og Phi Phis blå vand. Her får du en stor udendørs balkon og udendørs badefaciliteter. Beachfront Bungalow eller Coral Beach Studio giver også den fineste havudsigt.

Garden Bungalow
Når du bor i denne bungalow, kan du nyde den tropiske, grønne have fra din private terrasse. Du har kun få meter til stranden. Vil du gerne endnu tættere på det krystalklare vand, kan du med fordel vælge Superior Bungalow. Begge bungalows kan rumme to personer.

Ocean Sunset Pool Villa
Pool villaen giver dig et udsøgt panoramisk udsyn over Andamanhavet. Fra din terrasse og fra din villa kan du nyde den uimodståelige solnedgang, der farver himlen i de fineste farver. Du sover i en king sized seng – og så har du både smart TV, espresso kaffemaskine og privat pool. Her er rig mulighed for en romantisk ferie for to.

2 Bedroom Beachfront Suite
Rejser du i en gruppe af 4 personer og ønsker at bo på stranden, er denne suite en god mulighed. Her er to soveværelser og en stor stue med tilhørende badeværelser fordelt på 94 m2. Du har også privat pool og balkon, stranden lige ved hånden og en smuk havudsigt. Suiten er perfekt til to rejsende par eller en familie.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 7 km
Afstand til lufthavn 65 km, Krabi Lufthavn
Afstand til minimarked 7,3 km
Afstand til restauranter 600 m
Afstand til strand 30 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Børneklub Ja, international
Børnepool Ja
Dykning eller vandsport Ja, mod gebyr
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Pool Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandsport Ja, mod gebyr
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja, mod gebyr

Adresse

54 หมู่ 8 Ao Nang

81000, Mueang Krabi District

Krabi

Thailand


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail