INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Phi Phi Bayview Premier Resort ★★★

Koh Phi Phi - Thailand

Rejs til paradisøen Koh Phi Phi og oplev de dragende omgivelser, som øen byder på. Slap af ved polens solsenge, på din altan eller ved den betagende sandstrand, som er kendt for sit turkise, klare vand.

In stock
Travel Code
TH-H-KP-79

Indkvartering

Når du holder ferie på Phi Phi Bayview Premier Resort, bor du på værelserne i Phi Phi Premier Wing. Værelserne er store og rummelige – og så er de indrettet i lyse, afslappende farver. Du kan vælge mellem følgende værelser:

Premier Deluxe Room

Denne værelsestype er placeret cirka 100 meter fra den dejlige sandstrand, som du kan benytte, når du bor på resortet. Du kan her nyde godt af en privat altan, hvor du kan slappe af og nyde lyden af det brusende hav.

Premier Grand Room

På disse værelser har du en betagende udsigt til Andamanhavet og det omkransende landskab. Her får du en rummelig altan med solsenge, stole og bord.

Premier Family Garden

Glæd dig til at bo på et af de største værelser på resortet. Med sine 80 m2 og 2 værelser er der plads til at rejse med familien. Derudover er der også to badeværelser og 2 balkoner.

 

Du holder ferie på en ægte paradis-ø, når du holder ferie på Phi Phi Bayview. Kombinationen af den tropiske ø, turkise, klare vand og bløde, hvide sand er umulig ikke at elske med det samme. Du har kun få meter til stranden fra resortet. Du kan også benytte dig af resortets poolområde, hvor der også er jacuzzi, solsenge og forfriskningsservice. Måske trænger du også lige til en massage?

Når sulten melder sig, kan du bevæge dig over i strand restauranten, hvor du kan nyde et måltid i den perfekte lokation. Lækker mad med udsyn til havet – hvad er der ikke at elske?

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Phi Phi Bayview Premier Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden