INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Paradisisk øhop på Seychellerne

Seychellerne - luksus øhop i Det Indiske Ocean

Paradisiske Seychellernes mange øer danner den perfekte ramme for dette luksus øhop til Praslin, La Digue og Mahé, hvor du skal bo på udvalgte luksushoteller i strandkanten.

In stock
Travel Code
SC-HOP-3

Det kan du glæde dig til

Denne øhop-rejse er noget for dig, der elsker sol, lækre strande, 25 - 28° varmt azurblåt vand, en let brise fra vandet og vidunderlige øer. Strandene på Seychellerne er i sig selv en rejse værd, hvis du er til lækker sandstrand og azurblåt hav, så langt øjet rækker. Ølandskaberne er meget paradisiske med de kridhvide sandstrande; palmetræer, der mange steder stå bøjet over stranden, som om de også vil ud i det lækre varme vand; og så de ikoniske klippeblokke, der afgrænser de smukke strande. Øernes natur er forskellig, og du kan opleve den helt særlige ”dobbelte” kokosnød, der kun vokser på Seychellerne, du kan tage på krydderitur og se vaniljeplanterne med dens elskede frugtstængel; dyrelivet byder på både de kæmpestore landskildpadder og havskildpadder i alle størrelser og ikke mindst et helt unikt fugleliv. Oplevelser på og under vandet er der også mange af fra snorkling og dykning for at opleve smukke koraller og bolsjefarvede fisk til at træne kræfter og balance med paddleboarding eller windsurfing, sejlads og fiskeri.

Du bor på lækre 4- og 5-stjernede resorts, hvor afslapning, forkælelse og god feriestemning er i top. Alle steder er gastronomien i top, og du kan få både international og kreolsk mad. Vi giver dig rammerne for et unik, tropisk øhop-rejse, og du bestemmer, hvad du udfylder rammen med.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark mod Seychellerne. Der er flyskifte undervejs.

 

Dag 2 – 6: Praslin med junglen Vallée de Mai og den ikoniske strand Anse Petit Cour

Efter ankomst til Seychellerne flyver du videre til Praslin, hvor du bliver mødt og kørt til hotel Le Domain de la Reserve. Her skal du bo de kommen 5 nætter. Resortet ligger direkte til ud til en marinenationalpark og har fantastisk snorkling direkte fra stranden. Samtidig har resortet Seychellernes største pool-område.

Rundt om på øens skønne strande finder du flere, hvor havskildpadderne lægger æg. Nationalparken Vallée de Mai på den sydlige del af øen er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og her kan du  fx opleve den truede endemiske gråsorte papegøje, Seychelles-papegøje. Du kan også flere steder opleve den ”dobbelte” kokosnød, der kun vokser på Seychellerne. Der er gode vandrestier, og selvfølgelig masser af muligheder på vandet.

 

Dag 7 – 8: La Digue med den ikoniske strand Anse Source d'Argent

I dag skal du videre til La Digue, den mindste af de tre hovedøer. Du sejler med almindelig rutebåd fra Praslin til La Digue, hvor du på havne bliver mødt af en chauffør, der kører dig til hotel Le Domaine de l'Orangeraie. Resortet ligger til en af de bedste strande på Seychellerne og er lækkert indrettet i kreolsk stil og uovertruffen service. Her er det afslapning og forkælelse der er i højsædet. Et must mens du er på La Digue er et besøg på en af verdens allersmukkeste strande, Anse Source d’Argent. Stranden ligger ca. 3 km fra hotellet.

 

Dag 9 – 12: Mahé med uforstyrrede North Beach og marinenationalparken Port Launay

Efter skønne dage på de 2 mindste af de 3 hovedøer drager du i dag videre til den største af øerne, Mahé, hvor også hovedstaden Victoria ligger. Efter ankomst til Mahé bliver du kørt tværs over øens bjergrige højderyg gennem Morne Seychelles National Park til hotellet Constance Ephelia. Her bor du de kommende 4 nætter, som afrunder rejsen. Resortet ligger lige som de to første resorts særdeles naturskønt på et 120 ha stort område med adgang til 2 vidunderlige strande, Lans Lilet og North Beach, der støder op til marinanationalparken Port Launay. Der er masser af aktiviteter på resortet, både gratis og mod gebyr og til lands og til vands. På selve resortet kan du opleve en naturtype, der ikke er mange steder på Seychellerne, nemlig mangroveskov. Er du heldig en dag, er det højvandet nok til at du kan padle i kajak gennem mangroven. På resortet er der også en vidunderlig spa med en omfangsrig menu. Der er 5 restauranter og barer med gode internationale, middelhavs- og kreolermenukort.  Du kan med andre ord slappe af og lad dig forkæle, eller du kan være aktiv og eventyrlysten. Der er plads til begge dele.

 

Dag 13: Hjemrejse fra Seychellerne

Efter morgenmaden tjekker du ud, og der er transfer til lufthavnen. Du flyver fra Seychellerne mod Danmark. Der er mellemlanding og flyskifte undervejs.

 

Dag 14: Ankomst i Danmark

Du lander i Danmark efter en skøn rundrejse med øhop til nogle af Seychellerne skønne øer.

Indkvartering

Du bor 5 nætter på Praslin, 2 på La Digue og 4 nætter på Mahé. Du skal bo på nedenstående hoteller.

Du starter med 5 nætters ophold på Praslin på resortet Le Domain de La Reserve i deluxe værelse med havudsigt og morgenmad.
Resortet ligger ved den ikoniske strand Anse Petite Cour. Der er fantastisk snorkling direkte fra stranden, hvor hotellets gæster har fortrinsret. Hvis Det er også her Seychellernes største pool-område findes.

Herfra fortsætter du med båd til La Digue, hvor du de kommende 2 nætter skal bo på Le Domaine de L’Orangeraie i garden villa med morgenmad. Resortet ligger ud til en af de bedste strande på Seychellerne og er lækkert indrettet i kreolsk stil og uovertruffen service. 3 km fra hotellet ligger en af verdens top 10 strande, Anse Source D’Argent, som er et must at besøge, når du er på La Digue. På hotellet er det afslapning og forkælelse der er i højsædet.

Efter opholdet på rolige La Digue sejler du til Mahé, hvor du skal de kommende 4 nætter skal bo på Constance Ephelia Resort i junior suite med morgenmad.
Resortet er hyggeligt og luksuriøst og ligger i en kæmpe tropisk have. Også her bor du med adgang til fantastisk snorkling direkte fra stranden North Beach. Der er masser af faciliteter både til lands og til vands. Hotellets personale leverer superior service.

Vejr og klima

Vejr og klima

Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Danmark til Mahe t/r
 • Alle gældende skatter og afgifter på fly
 • Transport fra lufthavn til hotel med bil og færge 
 • 5 nætters ophold på 4-stjernede Le Domaine de La Reserve på Praslin
 • Transport fra hotel til hotel med bil og færge 
 • 2 nætters ophold på 4-stjernede Le Domaine de L'Orangeraie på La Digue
 • Transport fra hotel til hotel med bil og færge 
 • 4 nætters ophold på 5-stjernede Constance Ephelia på Mahé
 • Transport fra hotel til lufthavn med bil 
 • Morgenmad
 • Halvpension

 

Gå til toppen af siden