Alle rejsemål

Praslin

Praslin

 Vil du opleve Valleé de Mai naturreservat, som er på UNESCOs naturarvsliste, og samtidig have mulighed for at besøge to af de 10 smukkeste strande i verden? Så skal du rejse til prægtige Praslin. 

 

Øen er Seychellernes andenstørste ø på 11 x 4 km med en lokalbefolkning på 8.200 indbyggere fordelt i to små landsbyer. Øen nåes fra Mahé med en 15 minutters flyvetur eller med 1 times katamarantur.

Det er ikke uden grund at prægtige Praslin er blevet sammenlignet med Edens Have og også går under navnet Palmernes ø. Naturreservatet er hjem for en række sjældne planter, som for eksempel Coco de-mer-palmerne, som gror kokosnødder i en størrelse på op til 30 kg. Udover sjældne planter huser øens naturreservat også en række meget sjældne fuglearter. Så bind vandreskoene og gå på opdagelse i denne forunderlige verden.

Langs hele kysten findes kridhvide sandstrande, kun brudt af dramatiske granitklipper, så du finder de helt perfekte rammer til den vildeste badeferie her. På turen rundt om øen vil du komme forbi hele to af verdens 10 smukkeste strande. Fra Praslin har du mulighed for at tage en dagstur til naboøen La Digue, hvor der venter endnu mere storslået natur.  

Hos Top Tours er vi klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige rejse, der kan tilgodese alle de ønsker, du måtte have.

Send rejseforespørgsel

 
 

Del denne side via E-mail