Alle rejsemål

Mahé Island

Mahé Island

På trods af at det er hovedøen i Seychellerne, foregår alt i stille og roligt tempo. Naturoplevelserne står i kø, og øen byder både på frodig regnskov inde i landet og de mest fantastiske rev ude på vandet.

Mahé Island huser Seychellernes hovedstad, Victoria, som er en af de mindste hovedstæder i verden. Her bor næsten 90 procent af den samlede nation, da byen huser omtrent 70.000 indbyggere. Byen bærer tydeligt præg af sin tid som fransk koloni og har en hyggelig og afslappet atmosfære. Hver dag kan man besøge det lokale marked, der forkæler sanserne med friske fisk, grøntsager, frugt og krydderier. Du bør også aflægge den botaniske have og Seychelles Natural History Museum et visit.

Udenfor byen venter der dig storslåede oplevelser. På øens bredder findes særegen botanik, såsom sjældne orkideer og det såkaldte Jellyfish-træ, som kun vokser her. Sørg for at pakke vandreskoene med, så du kan komme på opdagelse i højderne i øens kuperede landskab. Har du et par dykkerbriller, skal de også have plads i kufferten. Mahé Island er nemlig omgivet af et livligt rev, hvor der venter dig en undervandsverden uden lige. Er du til golf kan du svinge jernet på Seychellernes eneste offentlige golfbane med 9 huller.

Lad os hjælpe dig med at strikke den helt rigtige rejse sammen til dig, så du får alt med, som Mahé Island har at byde på.

Send rejseforespørgsel

 
 

Del denne side via E-mail