INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Lisu Lodge

Chiang Mai - Thailand

Oplev de bjergrige, grønne landskaber nord for Chiang Mai og bo på det smukt beliggende Lisu Lodge, Her kan du nyde den skønne stemning og de fine udsigter og møde Lisu-bjergstammens folk.

In stock
Travel Code
TH-U-CM-92

Beskrivelse

Lisu Lodge ligger i en dal med en slående smuk natur og udsigt over grønne rismarker og bjerge. Her kombinerer man enkelthed og stil med rustik autentisk kulturarv. De ansatte på Lisu Lodge er bjergstammer fra Lisu-landsbyen, som ligger lige ved siden af resortet. Et unikt projekt for bæredygtig turisme for at bevare og beskytte bjergstammernes kulturarv og levevis. Her møder og oplever du bjergstammerne på helt nær hold. Samtidigt kan du tage den afslappede stemning fra resortet og de naturlige omgivelser helt ind. Det er bestemt en oplevelse med natur og kultur i højsædet.

Du bor i traditionelle Lisu-hytter, som står på stylter og er hævet over jorden. Hytterne er lavet med vesterlandske bekvemmeligheder, men stadig i traditionel stil med perfektion for øje. Selve værelserne er bygget i naturmaterialer, hovedsageligt i bambus, alle med eget bad og toilet. Hver bygning har fire værelser med en stor hyggelig, fælles terrasse. Det er det naturlige samlingspunkt, og det er også her måltiderne bliver serveret af stammefolket.

Denne oplevelse er til dig som gerne vil finde ro og idyl i naturen og samtidigt møde en spændende kultur og mennesker med en levevis, der ligger fjernt fra de hjemlige horisonter.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Lisu Lodge
Du bliver hentet på dit hotel i Chiang Mai eller i lufthavnen og kørt nordpå i bjergene, hvor du tjekker ind på det smukt beliggende Lisu Lodge. Her bor du omgivet af frodig, tropisk vegetation med rismarker, jungle og floder omkring dig. Her er fred og ro, ikke mindst fordi stedet passes af Lisu-folket, som du vil møde i deres smukke traditionelle klædedragter. Smilende tager de imod dig, og til trods for at de ikke taler så godt engelsk, så får de dig alligevel, med vink og glimt i øjet, til at føle dig godt til rette. Nyd livet i de smukke omgivelser, hvor måltiderne serveres i lejren og er lavet på lokale råvarer dyrket på lodgens egne økologiske rismarker og grøntsagshaver. 

Om eftermiddagen er der landsbyrundvisning, hvor du får et kig ind i Lisu-stammens liv og dagligdag. Sammen med en dygtig engelsktalende lokalguide vil du opleve, hvordan bjergstammerne bor i landsbyen. Få indblik i den unikke kultur og levevis, som ligger fjernt fra din egen.

Aftenen står på en lækker velkomstmiddag på lodgen. 

Dag 2: Nyd livet i de smukke omgivelser
Vågn op til stilheden og idyllen, for morgenerne er fredfyldte på Lisu Lodge, og du kan stå op og mødes af et vidunderligt syn i de naturlige omgivelser. Morgenmaden serveres på din terrasse, og dagen er fri til egen disposition. Du kan besøge den nærliggende teplantage Araksa, hvor mange af bjergstammerne arbejder. Hvis du vil være aktiv, kan der arrangeres et væld af aktiviteter som jungle trekking, bambusflåder, vandfald, mountainbike-ture, kokkeskole og meget mere.

Dag 3: Videre til næste destination
Efter morgenmaden tager du afsked med bjergstammerne og Lisu Lodge, og du bliver transporteret tilbage til Chiang Mai eller lufthavnen.

Du kan kombinere opholdet på Lisu Lodge med alle Top Tours hoteller og destinationer. Kontakt os for yderligere information.

Udflugtspakken inkluderer

3 dage / 2 nætters privat tur som beskrevet i overstående program

Privat transport t/r fra Chiang Mai / Chiang Mai Lufthavn

2 nætter på Lisu Lodge

Engelsktalende lokalguide på Lisu Lodge

2 x morgenmad

2 x middage

 

Ikke inkluderet

Drikkepenge

Gå til toppen af siden