INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Komaneka Rasa Sayang ★★★★

Bali - Indonesien

Skøn oase i hjertet af autentiske Ubud. Lev imellem palmetræer, rismarker og abernes naturlige habitat, på dette 4-stjernet hotel, i en af Balis mest eftertragtet byer. 

In stock
Travel Code
ID-H-UB-18

Indkvartering

I hjertet af Ubud, ligger Komaneka Rasa Sayang. Det flotte, 4-stjernede hotel er en dejlig oase som giver adgang til Balis kultur og spændende aktiviteter. Hotellet er præget af en urban-stilart med et strejf af moderne indretning. Der er fokus på jordnære farver og materialer – og derfor er en stor del af værelserne med trævægge og smuk indonesisk kunst. Hvad end du drømmer om en fin altan eller et rooftop værelse, er det muligt for dig.

Resortet fokuserer meget på wellness, gastronomi og at give dig en uforglemmelig oplevelse. Du kan få en afslappende behandling i spaområdet og nyde lækker indonesisk mad på hotellets restaurant. Hvis du ønsker at gå på opdagelse i resten af Bali, er der også masser af hjælp at hente ved hotellet. Men der er også masser af ting at lave, imens du opholder dig på hotellet. Når du ikke slapper af ved den dejlige pool, der er omgivet af palmer og idyllisk natur, kan du jo springe ud i en madlavningslektion, dansetimer eller måske lære hvordan man laver træfigurer.

Komaneka Rasa Sayang er den perfekte base, for dig der drømmer om at udforske Ubud - og resten af Bali for den sags skyld. Ubud er bedst kendt for sin kunstneriske sjæl og mange kunstgallerier.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Komaneka Rasa Sayang ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden