Alle rejsemål

Nusa Dua

Nusa Dua

Nusa Dua er Balis største resort-destination med lækre resorts direkte i vandkanten, et væld af vandsportsaktiviteter samt hele tre golfbaner i umiddelbar nærhed af hinanden.


Nusa Dua ligger på Balis sydligste spids og blev bygget i 1970’erne med det mål, at konkurrere med nogle af de bedste internationale resort-byer verden over. Det projekt er i stor udstrækning lykkedes; hotelstandarden i dag er høj, strandene nogle af Balis bedste og man har i dag et bredt udbud af aktiviteter, gode faciliteter og aften-underholdning af høj standard rundt omkring i byen.

Man har dog de seneste år forsøgt at bløde Nusa Dua’s udprægede resort-atmosfære lidt op ved f.eks. at implementere den balinesiske kultur på mange niveauer; f.eks. i form af kulturelle udstillinger, balinesiske danse-shows og ved at fusionere det balinesiske køkken med det vestlige på restauranter med et højt gastronomisk niveau.

Nusa Dua ligger strategisk placeret ift. shopping og natteliv. Kun cirka 30 minutter i bil fra Nusa Dua ligger f.eks. livlige Kuta Beach, der er et slaraffenland for shoppere og festglade natteravne. Her findes et bredt udvalg af butikker og shoppingmalls, restauranter i alle prisniveauer samt et utal af barer og discoteker.

Prioriterer du luksusindkvartering, et højt serviceniveau, et internationalt køkken samt gode og velordnede forhold er Nusa Dua formentlig den destination på Bali, der tiltaler dig mest.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail