Loading...

Koh Phi Phi

Rejser til Koh Phi Phi er indbegrebet af paradisstrande

Koh Phi Phi har fantastisk natur både under og over havoverfladen. Et herligt ferieparadis med dejlige hvide koralstrande og krystalklart, smaragdgrønt vand. 

Koh Phi Phi

Et herligt ferieparadis med dejlige hvide koralstrande og krystalklart, smaragdgrønt vand. De to Phi Phi-øer kan nåes med båd på en heldagstur fra Krabi eller Phuket, men et længere ophold vil absolut også være en mulighed. Naturskønheden over og under havets overflade er enestående, og for dykkere og snorkel-interesserede er Phi Phi et sandt paradis.

Phi Phi Don er den nordligste og den største af de to øer. Her findes de tropiske strande langs øst- og sydkysten. Den sydlige ø, Phi Phi Lo byder ikke på nogen overnatningsmuligheder, men til gengæld er undervandslivet fantastisk. Phi Phi kan blandt andet opleves på vores Sydthailand Rundt rundrejse, som også tager jer til Phuket og Krabi, eller vi kan skræddersy en rejse til jer, hvor Phi Phi indgår. Fra Phi Phi kan man sejle direkte til Koh Lanta. De fleste resorts ligger ned til privat strand og tilbyder masser af vandsportsaktiviteter, bla. havkajak, dykkerskole, snorkling m.m.

Top Tours' udvalgte hoteller på Phi Phi Islands:

3* Phi Phi The Beach Resort. Skønt bungalow resort med privat strand.

5* SAii Phi Phi Island Village. Det perfekte valg til et tropisk getaway. Ø-livet når det er bedst.

3* Phi Phi Bayview Premier Resort. Oplev det ikoniske turkisblå vand. Få meter til stranden.

4* Phi Phi Holiday Resort. Udsøgt resort lige ved stranden. De smukkeste omgivelser.

View as Grid List

3 Items

per side
Luksusrejse i Thailand

Rejs med til Thailand, hvor paradisstrande og luksusresorts venter på dig. Oplev Phukets vidunderlige omgivelser og famøse Phi Phi Islands' uimodstålige naturscenerier. Du kommer ikke til at mangle noget. Bo på 5-stjernet SAii Laguna Phuket og SAii Phi Phi Island Village.

 • 21 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 10.990,- DKK
Kombinationsrejse i Thailand

Denne kombinationsrejse tager dig med til to af Phang Nga-bugtens allersmukkeste destinationer - nemlig Krabi og Phi Phi-øerne. Her oplever du nogle af Thailands absolut smukkeste strande.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med til Thailand og oplev Phuket og Phi Phi-øerne, som giver dig den perfekte kombination – En rejse for dig der søger gode oplevelser af noget af det bedste og mest populære i Thailand.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel