Loading...

Koh Phi Phi

Rejser til Koh Phi Phi er indbegrebet af paradisstrande

Koh Phi Phi har fantastisk natur både under og over havoverfladen. Et herligt ferieparadis med dejlige hvide koralstrande og krystalklart, smaragdgrønt vand. 

Koh Phi Phi

Et herligt ferieparadis med dejlige hvide koralstrande og krystalklart, smaragdgrønt vand. De to Phi Phi-øer kan nåes med båd på en heldagstur fra Krabi eller Phuket, men et længere ophold vil absolut også være en mulighed. Naturskønheden over og under havets overflade er enestående, og for dykkere og snorkel-interesserede er Phi Phi et sandt paradis. Phi Phi Don er den nordligste og den største af de to øer. Her findes de tropiske strande langs øst- og sydkysten. Den sydlige ø, Phi Phi Lo byder ikke på nogen overnatningsmuligheder, men til gengæld er undervandslivet fantastisk. Phi Phi kan blandt andet opleves på vores Sydthailand Rundt rundrejse, som også tager jer til Phuket og Krabi, eller vi kan skræddersy en rejse til jer, hvor Phi Phi indgår. Fra Phi Phi kan man sejle direkte til Koh Lanta. De fleste resorts ligger ned til privat strand og tilbyder masser af vandsportsaktiviteter, bla. havkajak, dykkerskole, snorkling m.m.

View as Grid List

1 Item

per side
Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med til Thailand og oplev Phuket og Phi Phi-øerne, som giver dig den perfekte kombination – En rejse for dig der søger gode oplevelser af noget af det bedste og mest populære i Thailand.

  • Ingen dato sat
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel