Chiang Mai

Oplev Chiang Mais attraktioner

Naturen, templerne og markederne er nogle af de ting der skal opleves i Chiang Mai. Nyd godt af Chiang Mais attraktioner og fortsæt på badeferie i det sydlige Thailand.

Charmerende Chiang Mai

Chiang Mai er Nordthailands hovedstad og vigtigste by, især kendt for sin gamle kultur og mange håndværk. Klimaet er lidt køligere her end i Bangkok og lavlandet og markerne omkring byen er fyldt med de smukkeste blomster. Chiang Mai kaldes også ”Rose of the North”. 

Byen er Nordthailands handelscentrum for især træ­arbejder, silkeindustri og smykkefabrikation. Snyd ikke dig selv for et besøg på fabrikkerne, hvor du med sikkerhed får et tilbud, du ikke kan afslå. Chiang Mai byder også på Thailands største natbazar.

 

Top Tours' udvalgte hoteller i Chiang Mai:

3* Chiang Mai Plaza. Hotel med central placering i Chiang Mai, 5 minutter fra natbazaren. 

4* Tamarind Village. Skønt hotel i Chiang Mais gamle bydel med dejlig spa og gode muligheder for total afslapning. 

3* I Lanna House. Centralt hotel, blot 3 km fra lufthavnen med hyggeligt poolområde og kort afstand til bl.a. Sunday Night Market

4* Centara Khum Phaya. Luksuriøst hotel i den autentiske del af Chiang Mai.

5* Anantara Resort Chiang Mai. Elegant oase i hjertet af Chiang Mai. Det perfekte getaway.

3* Chiang Mai Plaza. Charmerende hotel tæt på centrum og byens mange muligheder.

 

Læs mere
per side

2 Items

Kombinationsrejse i Thailand

Oplev Thailands mange kontraster - fra den pulserende metropol Bangkok, til den rige natur og kultur i Chiang Mai, med afslutning og badeferie ved Phukets tropiske, billedskønne sandstrande.

  • Individuel afrejsedag
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Thailand

Kombiner din solrige badeferie i Phuket med kulturelle og aktive oplevelser i og omkring den stemningsfyldte by Chiang Mai med jungletrek, trætophytter og smukke udsigter.

  • Individuel afrejsedag
  • 13 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Templer
I Chiang Mai finder man buddhistiske templer og pagoder side om
side med mondæne luksushoteller. Oplev for eksempel det smukke Wat Suan Dok, Wat Phra Singh (bygget 1345 AD og kendt for sin kollektion af fine bygninger og sit gamle bibliotek), Wat Chedi Luang, Wat Jedyod og Wat Chiang Mun, det ældste tempel i Chiang Mai.

Trekkingture 
Chiang Mai er også startsted for trekkingture i de store og enestående nationalparker. Turene inkluderer som oftest tømmerflådesejlads på floderne og besøg hos de lokale bjergstammer.
Der findes ture der passer til enhvert ønske om f.eks. varighed eller hvor anstrengende turen er. 
Flere af vores rundrejser inkluderer ophold i Chiang Mai. 

Udflugter
I omegnen af Chiang Mai ligger rigtig mange spændende og smukke udflugtsmål. Besøg for eksempel Mae Klang vandfaldet ved foden af Doi Inthanon bjerget – Thailands højeste bjerg. Fra toppen af bjerget hvor Wat Prathart Doi Suthep ligger, kan I nyde den fantastiske udsigt over Chiang Mai.
Oplev også Doi ­Inthanon National Park som udover smukke vandfald også huser Meo og Karen bjergstammer. Se Elefant Hospitalet, Lampang og de smukke sommerfugle- og orkidéfarme.

Transport 
Turen til Chiang Mai foregår med fly eller tog fra ­Bangkok – prøv toget mindst den ene vej – det er ­oplevelsen værd. Endvidere er der direkte fly mellem Chiang Mai og Phuket.