Jimbaran (Bali)

Er du til 5 stjerner og luksus?

Indonesiske Jimbaran, som ligger på Bali, er især kendt for sine luksuriøse resorts, spa-aktiviteter og virkelig gode fiskerestauranter. Her kan du altså blive forkælet i stor stil! Hos Top Tours kan du få vejledning og booke en ferie til Jimbaran.

Populære Jimbaran

Brede hvide sandstrande, øens bedste fiskerestauranter samt 5- stjernet luksusindkvartering. Jimbaran oplever en stigende popularitet i disse dage og det er måske ikke så mærkeligt: stranden er bedre end de fleste andre steder på Bali, stemningen er mere afslappet end i nærliggende Kuta og Seminyak og Jimbarans skønne luksus-resorts er svære at hamle op med.

Tidligere var Jimbaran mest kendt som en by man passerede på vej til lufthavnen og evt. stoppede ved, for at spise én af de fantastiske fiskebuffetter restauranterne langs vandet serverede. Men efter en lang række luksusresorts er åbnet i dette område, er der kommet endnu mere fokus på dette skønne strandområde, der efterhånden også er kendt som forkælelses-byen med de mange gode Spa-muligheder.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Udover Four Seasons findes her også Ayana Resort, Belmond Jimbaran Puri, Karma Jimbaran, Kayumanis Jimbaran Private Villas and Spa og mange mange flere 5-stjernede resorts.

Og bliver du træt af al den forkælelse, er der en del at opleve omkring Jimbaran.Tag f.eks. en udflugt til templet Pura Ulun Siwi med dets smukke fredelige placering, oplev Jimbaran fiskemarked, hvor du kan få et godt indblik i det lokale liv og se nogle af de enorme tunfisk som fiskerne hiver i land hver dag eller hop på en heldagsudflugt til den sydlige eller centrale del af øen.

Går du efter 5-stjernet luksus, elsker du gode fiskerestauranter og ønsker du at indkvartere dig centralt på øen – og gerne i nærheden af Denpasar lufthavn – så er Jimbaran en god mulighed for dig.