Ajman

Ajmans kultur er gennemsyret af usædvanlig gæstfrihed

Kun en kort køretur fra den levende by Dubai findes UAE’s mindste Emirat, Ajman. En lille perle med et område areal på bare 260 km2 og en population på blot 373,000.

Ajman

Ajmans kultur er gennemsyret af usædvanlig gæstfrihed, som er en nedarvet tradition i den lille emirat, hvor der er stor vægt på at modtage og sørge for gæster. I Ajman fejrer naboer stadig livet sammen, gæsterne bydes velkommen og oprigtig generøsitet fremgår af hverdagen.
 
Ajmans hovedstad er byen Ajman. 90% af befolkningen i emiraten kalder byen for hjem. Beliggende mellem emiraterne Umm Al Quwain og Sharjah, har Ajman en smuk 16 kilometer lang strækning langs Den Arabiske Golf, samt mangrove skove og en naturlig havn.
 
I Ajman er der plads til både kulturoplevelser, sport, strand og meget mere. Oplev kultur i form af museer, souqs og det traditionelle kamelracing. Tag et spil golf i den nye Al Zorah golfklub som tilbyder golf i verdensklasse. Eller hvad med at tage en tur ud på det smukke og sikre hav og prøve kræfter med windsurfing, jetski eller tage en tur i kajakken. Hiv fat i din kikkert og spot nogle af de mere end 100 fuglearter der er at spotte i Ajmans smukke landskab. Mærk suset og få sand i håret på en ørkensafari i 4X4 biler i den store og fantastiske ørken.
 
I Ajman er der utallige muligheder for at gøre din rejse spændende og helt igennem fantastisk.  

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.