Alle rejsemål

Ras Al-Khaimah

Ras Al-Khaimah

Ras Al-Khaimah ligger som det nordligste af de syv emirater, ved grænsen til Oman, kun 1 times kørsel fra lufthavnen i Dubai og er det perfekte sted til en afslappende badeferie, og samtidig tæt ved spændene udflugtsmål.

Her er alle muligheder for at få en dejlig ferie. Garanteret solskin, rigtig gode hoteller, pragtfuld kystlinje og ikke mindst nem adgang til Dubais mange attraktioner og shopping i verdensklasse. Her findes også nogen fantastiske golfbaner.

Ras Al-Khaimah by huser også shoppingcenter samt en ældre bydel med hyggelige souks, så her er mulighed for både mærkevarer og arabiske varer som guld, vandpiber mm. Ras Al-Khaimah har én golfbane - Tower Links Golf Club.

Resortene i Ras Al-Khaimah er af høj kvalitet og tilbyder masser af aktiviteter for hele familien, til vands og til lands. Forsøg jer med windsurfing, kamelridning eller tag på sejltur og spot delfinerne eller prøv big game fishing. Lige som i de øvrige Emirater er der ikke sparet på noget og mulighederne for oplevelser er utallige, hvis I altså ikke bare vælger at gå helt ned i gear og bare nyde dette smukke Emirat.

Læs mere om Ras Al-Khaimah her

Tag på eventyr og udforsk alle de muligheder Ras Al-Khaimah har at byde på

Ture fra Ras Al-Khaimah:

Past Perfect - Fujairah City Tour (halvdagstur)
Turen tager os langs kysten langs bjergene og de smukke strande. Vi kommer blandt andet forbi Fujairah havn, Bidyah Moské - en af landets ældste. Herfra fortsættes til Dibba med sies daddel og palmefarme, tæt ved Omans grænse. Fra udsigtspunkt ser vi udover de smukke Hajjar-bjerge. I Masafi besøger vi det farverige fredagsmarked (som afholdes hver dag på trods af navnet) hvor der vil være rig mulighed for at købe lokale håndværk. Herfra videre til Botnah Oasis, Khor Kaliba og til sidst Fujairah Museum og Fort. (Søndag og torsdag) Kr. 245

Oasis City Tour - Visit to Al Ain (heldagstur)
Al Ain er en charmerende ørkenoase som nu er hjemby for Fujairahs universitet og meget andet. Vejen hertil går gennem spetakulære ørkenscenerier hvor vi gør stop undervejs ved Hili, en arkæologisk udgravning der kan dateres 5000 år tilbage. Herfra videre til Jahili Fort og National Museet. Vi går en tur igennem en oase og fortsætter herefter til Al Ain Palace museum. Paladset var Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyans hjem frem til starten af 70'erne og huser nu museum om den royale familie. Vi slutter af med besøg på et traditionelt kamelmarked. (Søndag) Kr. 340 Frokost er ikke inkluderet.

Big Bargain Bonanza - Dubai og Sharjah Shopping Tur (heldagstur)
Denne tur tager os til to meget forskellige shoppingoplevelser. Først går turen til Sharjah som af mange er ankerkendt som den Arabiske verdens kulturelle hovedstad. Her besøger vi Blue Souk hvor der handles med alle slags varer, og her gælder det om at have "prutte-evnerne" i orden.

Herefter går turen til Dubai Mall i Dubai som er den diametrale modsætning. Her kan købes alle slags mærkevarer, i alle prisklasser samt elektronik og meget mere. Dubai Mall ligger ved Burj Khalifa, verdens højeste bygning, så benyt lejligheden til at få taget et billede af denne også. Vores sidste stop er ved guld souken inde vi returnerer til Fujairah.
Mandag og torsdag) Kr. 340 - Frokost er ikke inkluderet.

Halvdags ørkensafari 4WD (Sundowner)
Dubai forlades om eftermiddagen og en spændende tur gennem ørkenen begynder. Undervejs til lejren oplever I spændende kørsel i de store sandklitter og besøger også en kamelfarm. Nyd ørkenens smukke farver når solen går ned, og når I når lejren er der tid til at ride kamel eller måske få malet et hennamønster på hænder eller fødder. Nyd en lækker barbeque middag og en `Shisha´ - den berømte arabiske vandpibe. Under stjernehimlen opfører mavedanseren sit show inden der returneres til Dubai. Eftermiddag/aftentur. Kr. 630 (minimum 4 personer)

Rise and Shine - Rides and Dune Drive (halvdagtur, morgen)
Vi tager afsted fra Fujairah tidligt om morgenen og kører i 4-hjulstrækker via Dibba til Umm Al Quwain ørkenen. Vi kører gennem den smukke ørken og ankommer til bediunernes lejr hvor vi spiser arabisk morgenmad. Herefter er der 20 minutters kamelridning i ørkenen inden vi returnerer til Resortene.
(søndag, tirsdag, onsdag og fredag) Kr. 500

View from the top - Safari til Hajar bjergenen (heldagstur)
Vi kører til Bidiyah og gør et kort stop for at beundre den ældste moské i de Arabiske Emirater. Herfra fortsætter vi til fredagsmarkedet i Masafi (som afholdes hver dag) et populært marked for indkøb af lokale kunsthåndværker som tæpper, krukker mm. Herfra videre til Manama hvorfra vi begynder turen i Hajar bjergenes kløfter. Vi kører op i 1100 meters højde for at se et originalt gammelt stenhus og stopper for at spise frokost. Herfra gåre turen gennem Dibba og vi stopper ved Omina fortet. Herfra kører kører vi til Dibba hvor vi stopper i en fiskerlandsby inden vi returnerer til hotellet. (søndag og onsdag) kr. 630

Starlight Express - Ørkensafari med overnatning
Oplev ørkenen fra den smukkeste side ved solnedgang og solopgang. Vi kører ud i ørkenen i tide til at opleve den smukke solnedgang, og vi laver en lejr i mellem sandbankerne. Under de 1000 stjerner nyder vi en dejlig barbecue-middag inden vi går til ro i teltene. Vi står op med solen til duften af morgenmaden og fortsætter herefter turen ind i Hajar bjergenes kløfter. Efter en begivenhedsrig tur returnerer vi til resortene inden frokost. Søndag, torsdag og fredag (fra 1. oktober - 30. april) Kr. 780

Vi tilbyder også dykkerture til Musandam, Oman og Al Aqha Fujairah - rigtig gode dykkersteder med mulighed for at spotte hvalhajer, havskildpadder, mantra rays og meget andet. Kontakt os for priser. Ligeledes er prøvedyk muligt ved Al Aqha (minimum 7 år)

Vedrørende ture i Ras Al-Khaimah og omegn:

Køretøjer: Busserne der bruges på ture og udflugter er af højest mulige standard. Alle busser er med aircondition.
Køretøjerne med 4WD der bruges til offroad safari er med aircondition og med plads til maximum 6 passagerer + chauffør. Alle chauffører er kvalificerede til at køre off-road. Bilerne er udstyret med sikkerhedsseler, som skal bruges under hele turen.

Turguider: Alle turguider er uddannede og rutinerede flersprogede guider.

Forfriskninger: På ture med 4WD forsynes gæsterne med flaskevand og sodavand. På de fleste sightseeingture er drikkevarer ikke inkluderet.

Safariture: Da safariturene involverer off-road kørsel gennem sandklitter og grusveje i bjergområder, medtages ikke gravide kvinder, folk med rygproblemer eller børn under 4 år.

Påklædning: I de Forenede Arabiske Emirater (UAE) bør man tage hensyn til de lokale traditioner. Dvs. badetøj er begrænset til swimmingpoolen eller stranden og både mænd og kvinder bør tildække skuldre og knæ, specielt ved færdsel i souker, forretninger og landsbyer.

Fotografi: Det er ikke tilladt at fotografere politi/ militære installationer samt regeringsbygninger. Og som altid er det høfligt at spørge om lov, inden man fotograferer folk.

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail