INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Khao Laks fortryllende strande

Strandferie i Thailand

Varme dage og smukke, thailandske omgivelser venter på dig på denne rejse til betagende Khao Lak. Nyd ferien på det 4-stjernede Seaview Resort, hvor du bor lige ved den smukke, hvide sandstrand.

In stock
Travel Code
TH-STR-67

Det kan du glæde dig til

På denne ferie til Thailand er kursen sat mod Khao Lak. Den skønne kystby huser smuk natur, dejlige resorts og et hav af muligheder. Fra dit 4-stjernede resort kan du udforske byens butikker, spise lækker thaimad på restauranterne og drage på udflugt til seværdigheder og attraktioner.

Glæd dig til at hoppe i det helt klare vand, hvori der gemmer sig spændende fisk og smukke koraller. Læn dig tilbage i en behagelig solseng og nyd en kold forfriskning – her mærker du virkelig, at du lever.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark – ferien er begyndt

THAI Airways sørger for at transportere dig direkte fra Kastrup til Phuket. Læn dig tilbage i dit flysæde, og glæd dig over at ferien er i gang.

Dag 2: Ankomst til Phuket lufthavn

Du ankommer til Phukets internationale lufthavn, hvor din private chauffør venter på dig. Du bliver kørt direkte til dit hotel i Khao Lak, hvilket er en køretur på cirka 1,5 time. Nu venter der en dejlig ferie i de eksotiske omgivelser, som Khao Lak gemmer på.

Dag 3-13: Udforsk Khao Laks bounty strande

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan give dig til på din ferie til Khao Lak. Chancen for at det er solsengen der kalder på dig, er stor. Smid dig ved poolen eller på stranden og nyd synet af de høje palmer, der svajer forsigtigt i brisen. Lad solens stråler opvarme din krop, og hop i det skønne vand, når du får det lidt for varmt. Det er nu du skal nyde, at du ikke befinder dig i kolde Danmark.

Når du trænger til et afbræk fra at ligge på langs, kan du glæde dig over alle de muligheder Khao Lak gemmer på. Du kan leje en scooter, og suse rundt i de travle gader med vind i håret. Drømmer du om at udforske den landets eventyrlige natur, kan du besøge nogle af de enorme nationalparker, som har hjemme i Khao Lak. De adrenalinsøgende kan tage på River Rafting, ATV-tur, ziplining, eller meget mere. Området er også kendt for at huse fantastiske rev og dykkerspots, hvor de farverige fisk, havskildpadder og rokker.

Der er mange andre muligheder for spændende aktiviteter og udflugter. Du kan også kombinere denne rejse med nogle af Top Tours udvalgte udflugtsmuligheder.

Dag 14: Hjemrejse

Nu er det tid til at tage hjem til Danmark og hverdagen igen. Du bliver kørt tilbage til Phukets internationale lufthavn. Slutteligt flyver endnu en gang på en direkte rute fra Phuket tilbage til Kastrup med THAI Airways.

Dag 15: Hjemkomst

Du er i Kastrup kl. 06.35.

Indkvartering

På denne rejse til Khao Lak bor du på det skønne strandresort Seaview Resort Khao Lak ★★★★ . Glæd dig til en lækker morgenmadsbuffet og den korte distance til stranden.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Khao Laks fortryllende strande
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejser fra Kastrup til Phuket t/r – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35
  • 12 overnatninger på Seaview Resort Khao Lak
  • Daglig morgenmad
  • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r

Tillæg:

  • Mulighed for at forlænge med 7 eller 14 ekstra dage
  • Mulighed for at opgradere til business class. kr 12000,- per person
  • Mulighed for at forlænge med 7 dage på Phuket

Gå til toppen af siden