INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Grand Whiz Nusa Dua

Bali - Indonesien

Tag på din drømmeferie badet i luksus, skønne strande og ren afslapning. Tiden står stille når du slentrer rundt i det bløde, varme sand og nyder den vidunderlige solnedgang på Balis østkyst.

In stock
Travel Code
ID-STR-23

Det kan du glæde dig til

Oplev Bali fra den skønne balinesiske by Nusa Dua, som er beliggende på Balis østkyst. I Nusa Dua finder du nogle af de bedste strande, som Bali har at tilbyde. Du vil komme til at holde ferie i din egen lille boble af skønhed, hvor der er rig mulighed for at slentre langs stranden, nyde solen, svømme i det krystalklare vand og have det sjovt med de mange vandbaserede aktiviteter.

Byen tilbyder fine restauranter, små shopping centre og nogle lokale markeder. Nusa Dua er altså den perfekte destination, når du rejser til Bali for at komme helt ned i gear og glemme al hverdagens stress. Byen ligger i nærheden Kuta – her er der gang i nattelivet og mange rejsende tager dertil for at fange de bedste bølger på den sydvestlige kyst.

Indkvartering

På rejsen kommer I til at bo på hyggelige, 4-stjernede Grand Whiz Hotel, der kun har små 300 meter fra den lækre sandstrand. Hotellet tilbyder både pool, spaområde og en flot restaurant, der står klar til at forkæle jeres smagsløg. Når hotellet er der blandt andet en lokal golfbane, vandsportscenter og kunstmuseum - så i kommer ikke til at kede jer i Nusa Dua, selvom byen er oplagt til afslapning.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Grand Whiz Nusa Dua
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden