INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bounty strande og idyl i Khao lak

Strandferie i Thailand

Med direkte fly med THAI Airways sætter du kurs mod uspolerede bounty strande og en skøn badeferie på Sudala Beach Resort. Udforsk Khao Laks mange eventyrlige områder og utrolige natur.

In stock
Travel Code
TH-STR-63

Det kan du glæde dig til

I Khao Laks smukke natursceneri finder du Sudala Beach Resort, hvor din ferie kommer til at udspille sig. Her er der kun få skridt til strandens hvide sand, og store, svajende palmer. Du flyver direkte fra Kastrup til Phuket med THAI Airways, hvorefter du kan blunde ved poolen, drage på spændende eventyr og nyde livet. Der venter dig en dejlig strandferie i Thailand.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark – ferien er begyndt

Rejsen starter i Kastrup, hvor du med THAI Airways flyver direkte mod Thailand og landets eksotiske omgivelser. Lad ferien begynde!

Dag 2: Ankomst til Phuket lufthavn

Du ankommer i Phuket Lufthavn efter din flyrejse, og næste stop på rejsen er dit hotel, hvor ferien skal udfolde sig. Din privat chauffør venter på dig i lufthavnen – klar til at transportere dig til Khao Lak. Det er en køretur på cirka 1,5 time. Det giver dig lige tid til at slappe af oven på den lange flyvetur. Når du ankommer til dit hotel, kan ferien for alvor begynde, og du kan nu finde dig godt til rette, pakke badetøjet ud og måske starte ferien med et dyp i poolen.

Dag 3-13: Udforsk Khao Laks bounty strande

Nu er dagene til fri disposition, og du kan lave lige det du har lyst til. Khao Lak er kendt for at huse nogle af landets mest formidable nationalparker, og der er masser af muligheder for at kombinere din badeferie med spændende oplevelser og udflugter i området. Måske drømmer du om at besøge et elefantreservat i Khao Sok, undersøge livet under havets overflade på en snorkel tur eller noget helt tredje.

Det er din ferie, og er din drømmeferie at ligge vandret i en lækker solseng og nyde den thailandske varme, så gør du det. En af de skønne ting ved at holde ferie på et resort er, at du har alt hvad du har brug for på ét og samme sted. En massage, en tallerken fried rice, en kold øl – dit hotel står klar til at forkæle dig på allerbedste vis på din ferie.

Dag 14: Hjemrejse

Efter en skøn og afslappende ferie i Khao Lak, er det nu tid til at vende snuden hjem mod Danmark. Du bliver hentet på dit hotel af en privat chauffør, som kører dig tilbage til Phuket lufthavn. Turen tager igen cirka 1,5 timer. Du flyver direkte tilbage til Kastrup med THAI Airways.

Dag 15: Hjemkomst

Du er i Kastrup kl. 06.35.

Indkvartering

På denne ferie har du 12 overnatninger på Sudala Beach Resort Khao Lak ★★★ , som er et dejligt strandhotel. Dit ophold er inklusivt morgenmad.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Bounty strande og idyl i Khao lak
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejser fra Kastrup til Phuket t/r – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35
  • 12 overnatninger på Sudala Beach Resort Khao Lak
  • Daglig morgenmad
  • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r

Tillæg:

  • Mulighed for at forlænge med 7 eller 14 ekstra dage
  • Mulighed for at opgradere til business class. kr 12000,- per person
  • Mulighed for at forlænge med 7 dage på Phuket

Gå til toppen af siden