INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Southern Lanta ★★★

Koh Lanta - Thailand

Hold badeferie i hyggelige bungalows på ferieøen Koh Lanta. Sandstranden og det skønne vand ligger et stenkast fra poolen og der er et hav af sjove aktiviteter på hotellet, som er prikken over i’et på din rejse.

In stock
Travel Code
TH-H-KA-71

Indkvartering

Det 3-stjernede Southern Lanta Resort ligger på øen Koh Lanta ved Krabis vestkyst. Resortet ligger lige ved stranden og ligger derfor op til tropisk feriehygge i de dejligste omgivelser. Ud over at have direkte adgang til stranden, har hotellet også et lækkert poolområde, hvor du kan slappe af i liggestolene. Når du ikke nyder solen i en af hotellets solsenge, er der masser andet at give sig til. Der er bl.a. tennisbane, massageområde, fitnessfaciliteter, og en skøn strandbar der tilbyder lækre drinks. Hotellet har også egen restaurant og souvenirbutik. Ønsker du lidt mere eventyr kan du både dykke, snorkle, trekke, ro kajak og spille golf. Du kommer ikke til at kede dig på Southern Lanta Resort.

Alle værelserne har air condition, WiFi, køleskab, håndklæder og meget mere. Det er også muligt at tilkøbe en ekstra seng på værelset, hvis du rejser i en gruppe af tre personer.

Indkvarteringsmulighederne er som følgende:

Standard Garden View

Bungalow på 21 m2, med enten dobbelt eller to single senge. Fra værelset er der udsigt til resortets have og det samme gør sig gældende for udsigtet fra terrassen. Der er 50 meter til stranden herfra.

Superior Garden View

Bungalow på 23 m2, dobbelt eller to single senge. Bungalowen er placeret i den tropiske have, 20 meter fra stranden, hvilket betyder at der er delvist havudsigt fra balkonen.

Superior Beach View

23 m2 bungalow med dobbeltseng. Denne bungalow ligger ved stranden og der er derfor havudsigt fra balkonen.

Superior Bungalow

26 m2 bungalow, der tilbyder udsigt til den nydelige have. Og der er delvist havudsigt fra balkonen. Denne bungalowtype er nyrenoveret og har en dobbeltseng eller single senge, samt en sofa.

Beach Front Suite Bungalow

28 m2, med hotellets bedste placering direkte ud til stranden. Her er en dejlig balkon, hvor man kan nyde udsigten til Koh Lanta stranden. Dobbeltseng med mulighed for opredning i sofaseng. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Southern Lanta ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden