INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sheraton Jumeirah Beach Resort ★★★★+

Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Palmetræer og smukke haver omkranser Sheraton Jumeirah Beach Resort. Dette luksushotel står skarpt med den bedste udsigt - klar til at forkæle hele familien.

In stock
Travel Code
AE-H-DU-2

Indkvartering

Sheraton Jumeirah Beach Resort er beliggende ved Dubais kyst og der er derfor direkte adgang fra hotellet til den varme hvide sandstrand ved Jumeirah beach - det perfekte sted at bade, slappe af og dase i solskinnet.

Hotellet har et velvære-center, Armonia – som er perfekt at besøge efter en dag i Dubai med sightseeing og shopping. Her bliver du forkælet efter alle kunstens regler. Sheraton Jumeirah har adskillige restauranter og feriens største problem vil sikkert være at skulle vælge mellem australsk steak i The Grill Room eller kinesisk mad i Peacock Chinese restaurant.

På hotellet er der 256 værelser og suiter der alle har en udsøgt udsigt over havet fra den private balkon. Værelserne er luksuriøst indrettet med et stort fokus på komfort. Hotellet tilbyder en række forskellige aktiviteter i form af vandsportsaktiviteter, Kids Club, Turkish Hamam og andre aktiviteter hvor hele familien kan være med. Her er også Wi-Fi og fitnessfaciliteter til rådighed.

Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr. værelse pr. nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest, når I forlader hotellet.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sheraton Jumeirah Beach Resort ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden