INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Orientens perle og lækre strande

Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Få mest ud af din rejse ved at kombinere spændende storby og dejlig strandferie. Flyv med 5-stjernede Emirates direkte fra København til metropolen Dubai og direkte fra Dubai til eksotiske Phuket.

In stock
Travel Code
AE-KMB-3

Det kan du glæde dig til

Oplev Dubais fascinerende attraktioner og fortsæt på skøn badeferie på paradisiske strande i Phuket.

Gå på opdagelse i Dubais gamle bazarer: krydderisouken, guldsouken og tekstilsouken. Oplev kontrasten til de enorme indendørs shoppingcentre med skibakker og akvarium. Se verdens højeste bygning, gå langs hyggelige strandpromenader og tag på ørkensafari i 4-hjulstrækker. Dubai er ikke nærig med oplevelserne. Her er masser af byliv, forlystelser og unikke seværdigheder.

Phuket er ideel til afslapning og oplevelser. Når afslappende dasedage skal krydres med oplevelser, kan I tage på bådtur til Phi Phi Island eller begive jer ud på køretur i en Tuk Tuk, så I kan opleve Big Buddha-statuen på toppen af bjerget. Phuket tilbyder gode shoppingmuligheder og en undervandsverden der indbyder til snorkle- og dykkereventyr. I finder desuden lækker og billig thaimad her i "Smilets Land". Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, og bylivet med hyggelige cafeer, restauranter og små boder er også at finde tæt på hotellet.

Kort

Indkvartering

I de første tre nætter er I indkvarteret på fx Arabian Courtyard Hotel & Spa  Arabian Courtyard Hotel & Spa i Dubai. Hotellet ligger få minutters gang fra steder som Dubai Museum og ca. 10 km fra henholdsvis Dubai Mall og Jumeriah Beach. Hotellet byder på elegante værelser med arabiske detaljer, spa, fitnessfaciliteter og poolområder.

De sidste 9 nætter overnatter I på Orchidacea Resort Orchidacea resort i Phuket. Hotellet har både poolområde, fitnessfaciliteter, egen butik og liggestole til rådighed. Derudover er der mulighed for at købe drikkevarer i baren og supplere afslapningen med massage. Orchidacea tilbyder en varieret morgenbuffet, som er inkluderet i prisen.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Orientens perle og lækre strande
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly med Emirates til Dubai
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • 3 nættermed morgenmad på fx Arabian Courtyard Hotel i classic-værelse
  • Direkte fly med Emirates til Phuket
  • 9 nætter på Orchidacea Resort i superior-værelse med morgenmad (mulighed for opgradering til Deluxe værelse med havudsigt mod tillæg kr 75 per person per dag)
  • Flyrejse med Emirates via Dubai til København
  • Al transport fra Dubai lufthavn til hotellet t/r og fra Phuket lufthavn til hotellet t/r. Ved ankomst til lufthavnen mødes I af lokal repræsentant med et skilt med jeres navn på.

Tillæg:

  • Ekstra dage i Dubai mod tillæg fra kr. 500 per person i delt dobbeltværelse med morgenmad
  • Ekstra dage på Phuket mod tillæg fra kr. 350 per person i delt dobbeltværelse med morgenmad

 

Der er mulighed for forlængelse af rejsen både i Dubai og på Phuket samt opgradering af hoteller.

Gå til toppen af siden