INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Dubai og Thailand til superpris

Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Oplev både by og strand på en tur til sprudlende Dubai og skønne Phuket. I Dubai er der mulighed for shopping, kulturelle oplevelser, afslapning og meget mere.

In stock
Travel Code
AE-KMB-4

Det kan du glæde dig til

Pakkerejse til Dubai og Phuket.

Gå på opdagelse i byens gamle bazar - krydderi-, guld- og tekstilsouken og oplev kontrasten til de kæmpestore indendørs shoppingcentre med skibakker og akvarium. Se verdens højeste bygning Burj Khalifa og tag på ørkensafari i 4-hjulstrækker. Dubai har masser af byliv, forlystelser og unikke seværdigheder.

I flyver videre med Emirates direkte til Phuket.

Phuket er ideelt til afslapning og oplevelser. Tag på bådtur til Phi Phi, måske I skal snorkle eller dykke. Gode shopping-muligheder. God og billig thaimad venter i "Smilets Land". Hotellet ligger 5 minutter fra stranden og bylivet med hyggelige cafeer og restauranter og små boder tæt på hotellet.

Der er mulighed for forlængelse af rejsen både i Dubai og på Phuket samt opgradering af hoteller.

Indkvartering

De første 3 nætter overnattes der påArabian Courtyard Hotel i Dubai eller et tilsvarende hotel. Overnatningen er i et classic værelse og morgenmad er inkluderet. Hotellet ligger få minutters gang fra spændende steder som Grand Mosque, Dubai Museum og 11 km fra hhv. Dubai Mall og 12 km fra Lumeriah Beach. Hotellet byder på elegante værelse med arabiske detaljer, spa, fitness faciliteter og pool områder.

De næste 8 nætter overnattes der i et super deluxe værelse på 4-stjernet Diamond Cliff Resort i Phuket. Hotellet er præget af store palmer og der er rig mulighed for at prøve de 7 forskellige restauranter. Derudover inkluderes der 2 udenførs pools, et fitnesscenter, adgang til stranden samt en luksuriøs spa. Opgrader eventuelt til 70 kvm. Diamond Suite eller Grand Jacuzzi Suite med flot havudsigt.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 13.598,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 9.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly med Emirates til Dubai
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • 3 nætter i standard m/morgenmad på Arabian Courtyard hotel eller lignende hotel (Arabian Park / Ramada Al Barsha / Wyndham Dubai Deira)
  • 8 nætter på Diamond Cliff Resort i super deluxe værelse med morgenmad inkluderet. (kan forlænges)
  • Hjemrejse med Emirates via Dubai til København.
  • Transporter fra Dubai lufthavn til hotellet t/r og fra Phuket lufthavn til hotellet t/r. I mødes af lokal repræsentant med et skilt med jeres navn på.

Tillæg som også kan bestilles efter rejsen er bestilt online:

Priser og rejseperioder:

01/03 - 20/06 2021 fra kr. 9.998
21/06 - 31/07 2021 fra kr. 10.998
01/08 - 20/10 2021 fra kr. 9.998

03/01 - 28/02 2022 fra kr. 11998


Ramadan i 2020: 23. april - 23. maj

Gå til toppen af siden

Loading...