INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Dubai og Thailand til superpris

Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Oplev både by og strand på en tur til sprudlende Dubai og skønne Phuket. I Dubai er der mulighed for shopping og kulturelle oplevelser, mens Phuket byder på afslapning og meget mere.

In stock
Travel Code
AE-KMB-4

Det kan du glæde dig til

På denne pakkerejse til Dubai og Phuket kan du gå på opdagelse i Dubais gamle bazar (krydderi-, guld- og tekstilsouken) og opleve kontrasten til de kæmpestore indendørs shoppingcentre med skibakker og akvarium. Se verdens højeste bygning Burj Khalifa og tag på ørkensafari i 4-hjulstrækker. Dubai har masser af byliv, forlystelser og unikke seværdigheder.

I afhentes af vores guide i lufthavnen, og har I bestilt rejsen i god tid, så har I fået en spændende helikoptertur over Dubai med i pakkeprisen. I skal selv tage en taxi ud til helikopter-platformen (vi hjælper med information om det praktiske inden rejsen).

Ønsker du andre ture og oplevelser i Dubai og Abu Dhabi så sig endelig til. Ferrari World, Jeepsafari, dinner-cruise, besøg i verdens højeste bygning - mulighederne er mange.

I flyver videre med Emirates direkte til Phuket.

Phuket er ideelt til afslapning og oplevelser. Tag på bådtur til Phi Phi, hop i vandet, der indbyder til snorkling og dykning eller tag på shopping. God og billig thaimad venter i "Smilets Land". Hotellet ligger 5 minutter fra stranden, og bylivet med hyggelige cafeer, restauranter og små boder er tæt på hotellet.

Der er mulighed for forlængelse af rejsen både i Dubai og på Phuket samt opgradering af hoteller.

Har du bestilt rejsen i god tid, har du fået opgradering til Greenery-værelset på resortet uden merpris. Det ligger i stueetagen og giver let adgang til have og swimming pools.

Indkvartering

De første 3 nætter overnattes der på Hampton by Hilton Dubai Al Seef Hotel i Dubai eller et tilsvarende hotel. Overnatningen er i et standardværelse, og morgenmad er inkluderet. Et pænt turistklasse-hotel med swimmingpool og en god base til at komme rundt og opleve Dubai. Ønsker I højere kategori af hotel, kan dette arrangeres mod tillæg.

De næste 10 nætter overnattes der i et Sea Breeze-værelse på 3-stjernede Kata Sea Breeze Resort ved Kata-stranden på Phuket. Et hyggeligt hotel med kort afstand til strand og by. 

Resortet er perfekt for familier og bruges også af par. Her finder I to store poolområder, en børnepool og en pool med tilhørende bar til de voksne. Derudover er her fyldt med gode faciliteter: fitnesslokale, Wi-Fi, Kids Club, spa & wellness samt diverse restauranter og barområder, som tilbyder noget for enhver smag og serverer både internationale retter og thailandske specialiteter. Hotellets hyggelige have er til fri afbenyttelse, og der vises ofte film på storlærred om aftenen under den åbne stjernehimmel.

Mulighed for at opgradering til Aqua Pura-værelserne med direkte adgang til swimming pool.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Dubai og Thailand til superpris
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly med Emirates til Dubai
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 3 nætter i standard m/morgenmad på Hampton by Hilton Dubai Al Seef hotel eller lignende hotel 
 • 10 nætter på Kata Sea Breeze Resort i seabreeze værelse med morgenmad inkluderet. (kan forlænges) 
 • Hjemrejse med Emirates via Dubai til København.
 • Transporter fra Dubai lufthavn til hotellet t/r og fra Phuket lufthavn til hotellet t/r. I mødes af lokal repræsentant med et skilt med jeres navn på.

Tillæg som også kan bestilles efter rejsen er bestilt online:

 • Opgrader jeres ophold i Dubai til luksus hotel : Sofitel Jumeirah med havudsigt eller Atlantis The Palm mod tillæg fra kr. 5000 per person
 • Opgrader i Thailand til Orchidacea Resort*** Kata i deluxe værelse med havudsigt eller   Diamond Resort Phuket**** i deluxe suite mod tillæg fra kr. 1500 per person
 • Opgrader i Thailand til Diamond Cliff Patong Resort ****  i super deluxe værelse mod tillæg fra kr. 2000 per person
 • Opgrader i Thailand til 5-stjernede Centara Grand Phuket Resort i deluxe værelse med havudsigt mod tillæg fra kr. 4500 per person
 • Opgrader til Business Class på flyrejsen og loungeadgang og eksklusiv service og flat-bed sæde på flyrejsen mod tillæg fra kr. 13.300 per person

Kontakt os for priser ved enkeltværelse og familie værelser og hvis I rejser som en gruppe da vi så kan opnå rabatter.

Gå til toppen af siden