INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kandaburi Resort & Spa Samui ★★★★

Koh Samui- Thailand

Vidunderligt strandhotel for hele familien. På Kandaburi Samui er der garanteret afslapning under palmerne ved poolen, gode stunder med familien eller vennerne og betagende udsigter hele ferien igennem.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-75

Indkvartering

Kandaburi Samui byder på både palmer, sandstrand og en dejlig, stor pool, hvor du kan tilbringe feriedagene i en afslappende liggestol. Derudover er der også liggestole ved stranden, så der ikke er langt ud til det eventyrlige, klare vand.

Hotellet har to restauranter og en bar, hvor der serveres lækker mad, når sulten melder sig. Den ene restaurant ligger på stranden og den anden tæt på poolen og den grønne have.

Du kan benytte dig af hotellets spa område, når du trænger til ekstra afslapning. Rejser du med børn, kan de tage del i de sjove børneaktiviteter der arrangeres på hotellet.

Indkvarteringsmuligheder:

Hillside -Superior Room har en Bbetagende udsigt til områdets klipper og natur. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden. Værelserne er 52 m2 og har enten en king bed eller twin beds. Du kan slappe af på den private balkon, der har udsigt til den tropiske, grønne have. Med samme indretning kan du vælge Beachside Deluxe Room, som er placeret på strandsiden af hotellet.

Hillside Family Rooms har samme udsigt som Superior Room, men værelset er indrettet til at huse en familie der rejser sammen. Værelset har en dobbeltseng og køjeseng til 2 børn. Beachside – Deluxe Family Room er det samme, men på strandsiden.

For fuld romantik og masser af plads, når du rejser med din partner, kan du vælge Beachside – Honeymoon Suite. Her kan du nyde den 135 m2 suite og en stor privat balkon med havudsigt, hvor du kan nyde solnedgangen i solsengene.

Rejser du med familien eller en gruppe venner kan du med fordel vælge Beachside – Two-Bedroom Suite, der med sine 135 m2 giver masser af plads i form af 2 soveværelse og en rummelig stue. Derudover er suiten placeret på strandsiden på har en stor balkon med udsigt til den grønne have.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Kandaburi Resort & Spa Samui ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden