INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hyatt Regency Hua Hin ★★★★★

Hua Hin - Thailand

Fantastisk luksusresort med mange faciliteter og fredelig beliggenhed. Hvad end der foretrækkes pool, jacuzzi eller vidunderlig sandstrand, er dette hotel ideelt for en skøn badeferie.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-6

Indkvartering

Hyatt Regency Hua Hin er et af Hua Hin's allerbedste hoteller. Det er beliggende 10 minutters kørsel fra centrum af Hua Hin, med direkte adgang til stranden.

Resortet har et kæmpe poolområde med vandrutchebane, børnepool og jacuzzi og er beliggende i  en stor, tropisk have. Der er mange spændende faciliteter at gøre brug af, såsom vandaerobic, fitness, yogatimer, tennisbaner, flere restauranter og busservice til og fra centrum. I kan også nyde godt af fri Wi-Fi, fri parkering og room service.

Værelserne er store og smagfuldt indrettede i thaistil med aircondition, minibar, kaffe/tefaciliteter, hårtørrer, deponeringsboks samt balkon med en fantastisk udsigt over haven eller havet.

Hotellet er ideelt til både familieferier, romantiske getaways, forretningsrejser, konferencer eller afslappende wellness ferier.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hyatt Regency Hua Hin ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden