Mahé Island

Øen måler 27 x 8 km, og har ca. 50.000 indbyggere fordelt i 22 landsbyer

På trods af at det er hovedøen i Seychellerne, foregår alt i stille og roligt tempo. På midten af Mahé Island findes der frodig regnskov, og øen er omgivet af fantatiske rev.

Mahé Island

Victoria, som er hovedstaden på Seychellerne, er en af de mindste hovedstæder i verden. Byen bærer tydeligt præg af sin tid som fransk koloni og har en hyggelig og afslappet atmosfære. Hver dag kan man besøge et lokalt marked, der forkæler sanserne med friske fisk, grønsager, frugt og krydderier.

Pak kufferten og nyd en cocktail, mens du skuer over Mahé Islands smukke kyststrækning. Tag en dukkert i det svalende hav eller nup et slag golf på Seychellernes eneste offentlige golfbane. Golfbanen har 9 huller.

per side

2 Items

Afslappet luksusparadis for hele familien på Seychellerne

På det 5-stjernede Constance Ephelia Resort kan du slappe af, lade dig forkæle i hotellets spa, gå oplevelse i baghavens jungle og nyde og dyrke vandsport i Det Indiske Oceans azurblå vand.

  • Individuel afrejsedag
  • 9 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel
Seychellerne - luksus øhop i Det Indiske Ocean

Paradisiske Seychellernes mange øer danner den perfekte ramme for dette luksus øhop til Praslin, La Digue og Mahé, hvor du skal bo på udvalgte luksushoteller i strandkanten.

  • Individuel afrejsedag
  • 13 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel