INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Explorar Koh Samui

Koh Samui - Thailand

Bo på dette fantastiske Adult Only-hotel og nyd et luksuriøst og romantisk ophold under den tropiske sol. Udforsk den storslåede Koh Samui-ø eller slap af med en drink i poolen.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-78

Indkvartering

Dette vidunderlige hotel, Explorar Koh Samui, er beliggende i det pulserende Bo Phut, som er hjemsted for Samuis berømte fiskerlandsby. Hotellet tilbyder en overbærende fredfyldt flugt fra den travle hverdag, og det er med sit Adults Only-miljø perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie uden larm fra småfolk.

Du kan glæde dig til et luksuriøst og romantisk ophold på hotellet, der lover en fantastisk udsigt til både solopgange og- nedgange, som kan opleves fra den overdådige swimmingpool. Bliv indlogeret i en stilfuld og moderne suite, som er smukt designet og indrettet i levende farver, der hylder den thailandske kultur. Her venter en storslået udsigt over havet, som du kan nyde fra balkonen.

Når sulten banker på, kan du forkæle dig selv med et besøg i hotellets restaurant, hvor en kulinarisk oplevelse af en anden verden venter. Med et fokus på thai-retter serverer hotellet lokale smagsoplevelser lavet på råvarer fra lokale bønder, fiskere og markeder. Du kan også nyde lækre autentiske thailandske snacks og en forfriskende drink i hotellets poolbar, der ligger på stranden med udsigt til det azurblå vand. 

Øen Koh Samui er et tropisk tilflugtssted for rejsende, der er på udkig efter sjov og eventyr, og du kan vælge mellem mere end 30 strande, som du kan udforske. Får du lyst til at kigge dig omkring på øen, kan du søge information hos hotellets lokale medarbejdere, der står klar til at guide dig rundt i området. De kender de bedste steder at tage hen, hvor og hvornår, så du kan trygt stille de spørgsmål, du har lyst til.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Explorar Koh Samui
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden