INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cha-Da Krabi Thai Village Resort ★★★★

Krabi - Thailand

Fantastisk 4-stjernet hotel med stort udvalg af faciliteter. Resortet er perfekt til familier, som skal nyde godt af områdets skønne strandområder samt mange udflugter og aktiviteter.

In stock
Travel Code
TH-H-KR-5

Indkvartering

Cha-Da Krabi Thai Village byder dig velkommen, hvor der står afslapning på programmet. Hotellet er 4-stjernet og flot indrettet.

Resortet er omringet af grønne, frodige træer, planter og palmer, som bidrager med en eksotisk og afslappende atmosfære. Hotellet ligger tæt på de lokale strande, som kan nås ved en kort gåtur. Ved strandende finder du også hyggelige spisesteder og små souvenirshops.

Resortet tilbyder en lang række faciliteter, som du kan drage nytte af. Her er nemlig to hyggelige restauranter, fitnessfaciliteter, spaområde og 3 udendørspools – hvoraf en af dem er velegnet til familiens børn og en af dem er en voksenpool med tilhørende bar. Derudover er der Wi-Fi på hele resortets område.

Hotellet har i alt 120 værelser fordelt på flere etager. Værelserne er hyggeligt indrettet i thai-inspireret stil, men bæger også præg af den moderne komfort, vi kender fra Europa. Alle værelserne er udstyret med aircondition, minibar, deponeringsboks samt te- og kaffefaciliteter. Vælg mellem 3 slags værelser:

  • Grand Deluxe Room 
  • Grand Executive Room 
  • Duplex Suite 

Når du bor på hotellet, har du adgang til hotellets egen Beach Club, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser. Derudover har hotellet en lille legeplads, hvor børnene kan lege i sikre omgivelser.

Cha-Da Krabi Thai Village er altså et oplagt valg, hvis du drager til Thailand for at nyde en rigtig strandferie.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Cha-Da Krabi Thai Village Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden