INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sol, sand og strand i Hoi An

Strandferie på 4-stjernede Victoria Hoi An ved UNESCO verdensarvsbyen Hoi An

Nyd badeferien på lækre 4-stjernede Victoria Hoi An Beach Resort & Spa direkte på stranden i charmerende Hoi An, der har hyggelige gader med små caféer, hvor du kan få en ægte "cà phê đá", iskaffe.

In stock
Travel Code
VN-STR-1

Det kan du glæde dig til

Med skyggende palmer og udsigt til havet direkte fra poolen er de skønneste ferietoner slået an straks ved ankomst til hotellet. Lige inden har du haft en privat transfer fra lufthavnen i Danang til det skønne 4-stjernede hotel Victoria Hoi an Beach Resort & Spa i Hoi An. Du bliver som det første budt en velkomstdrink, og når du kommer til dit værelse, indfinder roen sig med det samme, og ferieafslapningen kan for alvor begynde.

Hvis du får lyst til andet end sol, sand og strand, så er Hoi An er en af de smukkeste og allermest charmerende byer i Vietnam. De smalle gader, gamle gule huse, spændende kunsthåndværksbutikker, skrædderier, caféer og gadekøkkener lokker til at gå på opdagelse i den historiske bymidte. Og hvis du har lyst til mere, så kan du tilkøbe udflugter til et utrolig spændende bagland, fx en cykeltur gennem rismarkerne på øen Cam Kim.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark mod Danang med flyskifte undervejs.
 

Dag 2 -9: Badeferie i Hoi An
Du bliver mødt af guide og chauffør i Danang, og du bliver kørt til hotellet i Hoi An. Efter tjek-ind er dagene til fri disposition. Du kan nyde hotellets faciliteter som fx swimmingpoolen, fitnesscenteret eller tennisbanen. Mod særskilt betaling kan du også nyde spa og massage, vandsport eller leje en cykel.

På dag 3 er der inkluderet en heldagstur: Kokkeskole og Ky Anh Tunnellerne

De øvrige dage kan du gå på opdagelse i Hoi An, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen var fra det 15. århundrede en vigtig handelsby, og her mødtes mange folkeslag: portugisere, hollændere, kinesere, japanere. Herfra blev udskibet meget kostbare varer som fx krydderier og porcelæn. Byen blev selvfølgelig påvirket af de mange forskellige kulturer, og det har givet byen en helt særlig charme. Om aftenen får det unikke præg en ekstra tand. Her bliver den gamle bydel oplyst af farverige papirlanterner.

Mad og drikke er også noget særligt her i den centrale Vietnam. Der er mange rigtig gode restauranter, og vietnamesisk kaffe er noget helt særligt, så prøv det fx på Hoi An Roastery, der har flere butikker/caféer.
Hoi An er også kendt for gode skræddere, så går du med ønsket om et sæt tøj syet specielt til dig, så er det stedet at få det gjort.
I baglandet bag den historiske kyst- og havneby venter også store oplevelser. Tag med på en eller flere af nedenstående tilkøbsture.

Guidet sightseeing til fods i Hoi An, halv dag

Hoi Ans gadekøkkener, aftentur inkl. mad

I motorcykels sidevogn, 1 time

Opdag Tra Ques grøntsager, inklusive frokost, halv dag

Kokkeskole ved Spice Viet

Oplev landsbyerne omkring Hoi An på en Vespa, eftermiddagstur og privat

My Son tempelkomplekset, halv dag

Papirlanternekursus, 1 time
 

Dag 10 - 11: Hjemrejse
Du tjekker ud af resortet, og bliver kørt til lufthavnen Danang. Du flyver mod Danmark, hvor du ankommer på dag 11. Der er flyskifte undervejs.

Indkvartering

Det 4-stjernede Victoria Hoi An Beach Resort & Spa ligger i smukke omgivelser direkte på stranden ved Hoi An. Der er ca. 30 km til lufthavnen i Danang. Hotellet er indrettet i kolonitidsstil og emmer af forkælelse og afslapningsferie. Du bliver serviceret af et smilende personale, der kærer sig om, at du får en perfekt ferie. Her kan du slappe af ved poolen med havudsigt, kombinere badning i havet med poolen, og chille i loungen. I spaen kan du købe fantasiske massage, ansigts- og kropsbehandlinger. Vil du være aktiv er der fitness og mange sportsaktiviteter, og der er gode stier til vandring. Eller du kan prøve noget helt andet: en tur i en veteranmotorcykel med sidevogn.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sol, sand og strand i Hoi An
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse til Danang t/r
  • Skatter og afgifter på fly
  • 8 nætter i Hoi An på 4-stjernede Victoria Hoi An Beach Resort & Spa
  • Velkomstdrink
  • Daglig morgenmad
  • 1 genanvendelig drikkedunk
  • Al transport fra lufthavn til hotel t/r
  • Beskrevne udflugter samt evt. entréer
  • Engelsktalende guide

Gå til toppen af siden