INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Singapore, Lombok, Gili og Bali

Kombinationsrejse til Singapore og Indonesien

En fantastisk kombinationsrejse. Tag med og oplev arkitektoniske bygningsværker, golde vulkanlandskaber, kulturelle fortællinger og ikke mindst hvide sandstrande med havets univers som nabo.

In stock
Travel Code
SG-KMB-3

Det kan du glæde dig til

Rejsen byder på både moderne storbyer, dejlige hvide sandstrande med et spænende liv under overfladen, samt historisk kultur.

Første visit er Lombok, øen er mindre besøgt end Bali og dermed også mere fredelig og uspoleret. Her er mulighed for at opleve golde vulkanlandskaber, frodige regnskove, og fine hvide sandstrande. I Senggigi by er der både shopping på de lokale markeder og mulighed for at nyde byens caféliv.

Herefter går turen til Gili Air, den mellemste af de tre koraløer. Her kan opleves koraller og skildpadder både fra strandkanten eller snorkling- og dykkerture.

Næste stop er til Sanur på Bali. Sanur byder på alverdens vandsport og shopping muligheder i de små butikker, samt dagsture til blandt andet Ubud.

Efter en masse muligheder for strand og blåt vand, slutter rejsen i Singapore. Singapore er Østens flotteste storby, med mulighed for mange multietniske oplevelser. Det er muligt at besøge China Town, Little India, Arab Street og meget mere. Singapore er også kendt for sine arkitektoniske kunstværker og flotte haver.

Indkvartering

På Lombok bor i 4 nætter på femstjernede hotel Sheraton Senggigi Beach Resort, som er et fantastisk resort med alle faciliteter, såsom fitness, vandsport, golfbane tæt ved, privatstrand, underholdning og meget mere luksus.

På Gili Air bliver I indlogeret i lækkert værelse på The Koho Air som er jeres hjem de næste 3 nætter. I har alle moderne faciliteter, samt pool område og restaurant ved stranden. Øens bedste resort hvis I spørger os.

I Sanur skal i bo på Swiss Bel Watu Jimbar Resort i 5 nætter. Resortet er nyt og moderne, med flere restauranter, fitness, pool, elevator og andre faciliteter.

I skal overnatte 2 nætter i Singapore, her er det bl.a. muligt at bo på Peninsula Excelsior, som er beliggende centralt og lige ved floden og dermed et godt udgangspunkt for at opleve Singapore.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Singapore, Lombok, Gili og Bali
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Fly fra København direkte til Singapore, inklusiv alle skatter/afgifter samt forplejning ombord
 • Fly fra Singapore til Lombok
 • Transfer fra Lombok lufthavn til jeres hotel
 • 4 nætter i superior værelse på Sheraton Senggigi Lombok
 • Båd fra Lombok til Gili Air
 • 3 nætter på skønne Gili Air på The Koho Air Resort 
 • Båd fra Gili Air til Sanur, Bali
 • 5 nætter i deluxe jacuzzi eller deluxe poolview værelse på Swiss Bel Watu Jimbar 
 • Fly fra Bali til Singapore
 • 2 nætter i Singapore, på f.eks. Peninsula Excelsior
 • Transporter fra lufthavne og havne til hoteller og retur er inkluderet
 • Fly fra Singapore til København

Tillæg:

 • Ønsker I at bo direkte til stranden i Sanur kan I ændre hotel til Mercure Resort Sanur i superior værelse for kr 1.200 pr. person

Gå til toppen af siden