INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Farverige Vietnam & Halong Bay

Kombinationsrejser til Vietnam

Første ophold er i Hanoi - en romantisk storby, med masser af historier og legender. Der fortsættes med tog til Sapa. her kan I se frem til smukke, frodige landskaber og farverige lokale markeder. Oplev det autentiske Vietnam på tæt hold.

In stock
Travel Code
VN-KMB-3

Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse København og ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi, hvor I bliver modtaget i lufthavnen og kørt til hotellet.
Hanoi er Vietnams hovedstad med ca. 6 millioner indbyggere og er centrum for Vietnams kulturelle og politiske liv. Det er en af Asiens smukkeste og mest romantiske byer, med brede boulevarder, store skyggefulde træer, de mange små og store parker, søer og mange smukke franske palæer. Hanois centrum ligger omkring søen Hoan Kiem tæt ved Den Røde Flod.
Overnatning: Moonview hotel
 
Dag 3: Hanoi – Lao Cai 
Byrundtur i Hanoi, opleve gamle bydel til fods, nattog til Sapa
Efter morgenmaden tager I på en byrundtur, hvor I skal opleve både kulturelle og historiske højdepunkter. I indleder med et besøg i Ho Chi Minhs mausoleum. Han ligger balsameret i et glassarkofag til beundring og minde om den tidligere præsident, der kæmpede for Vietnams uafhængighed mod stormagterne. Herfra går turen videre til præsidentpaladset, der oprindeligt blev bygget til guvernøren for det dengang fransk koloniserede Indokina.
I besøger Ho Chi Minhs simple pælehus, hvorfra strategierne for kampen mod Sydvietnam blev lagt. Der fortsættes til en af byens mest berømte pagoder "En-søjle-pagoden", der blev grundlagt i 1049 af kong Ly Thai To. Pagoden er bygget til ære for den barmhjertige gudinde (Quan Am), der fortalte ham, at han ville få en søn og dermed en arvtager. 
Herefter kører I til den smukke Vest Søen og den fredfyldte Tran Quoc pagode fra 1639.
Turen går videre til den charmerende gamle bydel. I kommer forbi hyggelige huse, små specialbutikker og gamle, oprindelige gadeskilte fra dengang, en gade blev opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den. Mange vietnamesiske familier driver små virksomheder og sælger deres produkter på fortovet.
Efter frokost fortsættes til Det Etnografiske Museum, hvor I kommer til at lære lidt om de 54 forskellige etniske gruppe i Vietnam. Det er en fin udstilling af vietnamesiske minoriteters huse og redskaber. Der er både en udendørs samling og en stor indendørs med dokumentation.
Resten af eftermiddagen er til fri disposition, indtil I om aftenen afhentes for at køre til hovedbanegården. I stiger ombord på toget der kører jer til Lao Cai.
På togrejsen overnatter I i 4-personers sovekupeer med madrasser, hovedepuder, tæpper og aircondition. 
Nattogene kører omkring kl. 21.00 
 
Dag 4: Lao Cai – Sa Pa - Sin Chai village 
Toget ankommer til Lao Cai tidligt om morgenen. I afhentes på stationen og turen fortsætter i bus til Sapa (35km - ca. en times kørsel). I står af bussen ved Cat Cat Hotel hvor der vil være tid til at spise morgenmad (ikke inkluderet) og slappe lidt af, inden turguiden kommer for at hente jer. Inden I kl. 9.00 påbegynder vandreturen, får I lidt information om hvordan de næste dage forløber.
Formiddagens vandreture tager jer gennem smukke landskaber og små landsbyer. Dagens tur ender i Sin Chai village, hvor stammefolket Black H’mong bor. Black H’mong er et stolt folkefærd, de har deres eget sprog og klæder sig i en traditionel indigo blå dragt.
Der er ankomst til overnatningestedet ca. kl. 15:00, efter ca. 9 kilometers vandring, hvorefter der er tid til at udforske landsbyen på egen hånd.
En dejlig dag ender med middag hos familien hvor I er indkvarteret.
Frokost og middag er inkluderet.
 
Dag 5: Sin Chai - Cat Cat - Y Linh Ho - Lao Chai - Ta Van village
Efter en tidlig morgenmad siger I farvel til jeres værter og en ny dags vandring er begyndt. Turen går først gennem turistområdet ved Cat Cat hvorefter I går mod landsbyen Y Linh Ho - et lille samfund i bjergene.
Eftermiddagen byder på besøg i landsbyen Lao Chai hvor I ser og hører om indbyggernes kultur og skikke og fortsætter herefter til landsbyen Ta Van. Her bor Zay folket - også de har deres egen traditionelle kultur og livsstil. De bor i traditionelle huse på pæle, bugget af træ og bambus med lergulve. I spiser middag og overnatter i Ta Van. Dagens vandring er på ca. 15 kilometer.
 
Dag 6: Ta Van - Giang Ta Chai - Ban Ho
Der spises morgenmad i landsbyen og så går turen mod Red Dao folket i Giang Ta Chai. Red Dao kvinderne bærer farvestrålende røde broderier og mønter påsyet dragterne. På hovedet bæres et rødt tørklæde. Nogle af kvinderne har barberet deres øjenbryn af da Red Dao folket anser et hårløst ansigt for at være meget smukt.
Der spises frokost i landsbyen, hvorefter I fortsætter vandreturen til Ban Ho for at besøge det etniske folk Tay. I spiser middag og overnatter hos gæstfrie Tay indbyggere. Dagens vandretur er på ca. 15 kilometer.
Morgenmad, frokost og middag er inklusiv
 
Dag 7: Ban Ho - markedsbesøg - nattog til Hanoi
Efter morgenmaden skal I på markedsbesøg. I afhentes i bus og afhængig af hvilken ugedag det er besøges 
- Bac Ha søndagsmarked:  Bac Ha er det største marked i regionen og et sted hvor mange minoritetsgrupper kommer for at mødes, spise og drikke samt købe og sælge deres varer. Der er tid til at shoppe lidt souvenirs inden I besøger landsbyen Ban Pho (Flower H’Mong).
- Can Cau lørdagsmarked: Dette er et farvestrålende marked i bjergene. Forskellige minoritetsgrupper kommer her, men fortrinsvis Flower H’mong. Lokale folk kommer for at købe og sælge tøj, grøntsager, kød og kvæg. Eftermiddagen byder på en kort vandretur til Ban Pho village
- Coc Ly tirsdagsmarked: Et lille men meget farverigt og livligt marked. Efter markedsbesøget tager I med båd ned ad floden til Trung Do village (Tay). 
Så er det tid at returnere til Lao Cai for at tage med nattoget til Hanoi. Overnatning i toget i soft sleeper med A/C.
Morgenmad er inkluderet.
 
Dag 8: Hanoi – Halong
Afgang om morgenen kl. ca. 7.30 - 8.30 fra togstationen med minibus til Halong City. På vejen vil der være et kort stop i et keramik-og broderi værksted i Hai Duong. Efter en velkomstdrink ved ankomsten til Halong City går I ombord på en smuk træbåd, hvor I spiser frokost. Om eftermiddagen bliver I sejlet ud i Halong bugtens grønne vand, der reflekterer de flotte kalkstensformationer. Båden laver stop undervejs, hvor I besøger en af de tre mest imponerende grotter i området (Sung Sot, Thien Cung eller Dau Go).
I får mulighed for - via trapper - at gå op på toppen af grotten, hvorfra der er en fantastisk udsigt over bugten. Båden sejler videre mod Ti Top – øen, hvor der er mulighed for en travetur op på toppen af øen, en svømmetur fra stranden eller en sejltur afsted i kajak.
Frokost og middag på båden og overnatning i privat kahyt.
 
Dag 9: Halong - Cat Ba øen (kajak)
For de friske er der mulighed for at springe i vandet og tage sig en lille svømmetur. Båden sejler videre til Gia Luan havn, hvorfra I kører i bus til Cat Ba National Park, hvorfra I udforsker parken til fods.
Cat Ba-øerne har et areal på over 20.000 hektar spækket med smukke strande og grotter. Parkens store variation af fauna og flora omfatter 21 fuglearter - blandt andet næsehornsfuglen - krybdyr, mange forskellige slags pattedyr, heriblandt vildsvin, vildkatte, aber, pindsvin, gibbonaber og hjorte.
I checker ind på hotellet og slapper lidt af inden I blive hentet og transporteret med bus og båd til Monkey Island, hvor der er mulighed for en svømmetur og sejltur i kajak (hvis vejret tillader det)
Morgenmad ombord, frokost & middag på hotel er inkluderet.
 
Dag 10: Cat Ba øen - Halong - Hanoi
Morgenmad på hotellet inden I tager tilbage til Halong City. Frokost ombord inden I går i land og kører med bus tilbage til Hanoi, hvor I ankommer omkring  kl. 16.00. 
Overnatning: Moonview Hotel
Morgenmad og frokost er inkluderet.
 
Dag 11: Hanoi – Mai Chau
I dag kører I gennem smukke dale og bjerge til Mai Chau, der ligger 140 km fra Hanoi. Mai Chau ligger i Hoa Binh provins, hvor der bor bla. Muong, Hvid Thai og Red Dzao. De bor 3 generationer i et hus, med husdyrene under huset.
Ved ankomst checker I ind på Mai Chau lodge eller Homestay.
Om eftermiddagen går I en tur på ca. to timer gennem billedskønne naturomgivelser med rismarker og kalkstensbjerge (eller mindre hvis I ønsker det) Turen går bla. igennem to lokale landsbyer Lac og Pom Coong, der begge er beboet af Hvid Thai. I hilser på de lokale minoriteter. Der bliver også tid til et besøg i et privat hjem, hvor I får et indblik i deres liv og hverdag, der på mange måder ikke har ændret sig i flere hundrede år.
Overnatning: Homestay - Sol Bungalow  eller Mai Chau lodge.
Morgenmad er inkluderet
 
Dag 12: Mai Chau – Hanoi
Efter morgenmaden cykler I sammen med lokalguiden på opdagelse. Om eftermiddagen kigger I nærmere på Mo Luong Cave, hvorefter I kører tilbage til Hanoi.
Overnatning: Moonview hotel

Dag 13 - 14: Hjemrejse og hjemkomst
Der er også mulighed for at fortsætte på badeferie eller andet.
På egen hånd frem til flyafgang. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Farverige Vietnam & Halong Bay
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Afhentning i lufthavnen
  • 3 nætter i Hanoi på Moonview hotel med morgenmad
  • Hanoi byrundtur
  • Sapa tur: Transfer til banegård, 3 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x aftensmad,  2 nætter på toget i deluxe 4-personers kupe, 3 nætter i home-stay m/delt badeværelse i Sin Chai, Ta Van and Ban Ho village, entre-gebyrer, al transport med tog og bil/minibus, engelsktalende turguide
  • Halong tur med en overnatning på båden
  • Mai chau tur
  • 2 nætter i homestay
  • Transfer til lufhavnen
  • Engelsktalende Guide
  • Alle entreer og udflugter som nævnt i program


Pris fra kr. 12.998 pr. person i delt dobbeltværelse

Gå til toppen af siden