INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eventyrligt øhop i Indonesien

Øhop på Bali, Gili og Lombok. Forlæng med Singapore

Oplev 3 vildt forskellige, indonesiske øer på denne øhoprejse: Bali, Gili og Lombok, der byder på vulkaner og rismarker, koraller og azurblåt hav og de bedste, uberørte strande i Indonesien

In stock
Travel Code
ID-KMB-6

Det kan du glæde dig til

På denne rejse har du god tid til at opleve noget af al Balis smukke natur i Ubud og Amed: rismarker, vulkanlandskaber, templer og markeder. Du fortsætter til Gili Meno, den mindste og smukkeste af Gili-øerne, der byder på verdensklasse snorkling og fed barfods-stemning. Øhoppet slutter på Lombok, der med sine dramatiske landskaber indbyder til oplevelser til fods eller på cykel.

Rejsen kan forlænges med et ophold i østaten Singapore - en moderne storby med masser af seværdigheder og fantastisk shopping, men også med en fantastisk jungle, hvor der fx stadig findes vilde elefanter.
Under hele rejsen bor du på gode 3- og 4-stjernede hoteller.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra København til Bali. Der er flyskifte undervejs.

 

Dag 2 - 5: Ankomst Bali, ophold i Ubud

Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til hotellet i Ubud, der ligger i det vulkanske højland. Du tjekker ind på resortet, der ligger midt i byen tæt på Monkey Forest, så det meste er inden for gå-afstand. Du bor i Ubud de kommende 4 dage.

 

Ubud består egentlig af 14 små landsbyer og regnes for at være Balis hjerte, hvad angår kunst og kultur. Byen ligger på et plateau der gennemskæres af stejle, grønklædte kløfter, hvor floder løber, og du kan komme på riverrafting. Midt i byen ligger den hellige Monkey Forest, hvor du kan opleve de frække makakaber. I byen finder du masser af gallerier, og om aftenen kan du opleve kulturshows.

Herunder er der listet forskellige udflugter, som du kan tilkøbe. Eller du kan bare slappe af og nyde den smukke natur, der omgiver området.

 

Dag 6 – 9: Sightseeing fra Ubud til Amed, ophold i Amed

Efter 4 nætter i Ubud bliver du kørt til Amed, der ligger for af Gunung Agung. Vi har valgt at inkludere lidt sightseeing på turen, da Balis største, vigtigste og mest hellige hindu tempelkompleks ligger på ruten. Templet Besakih ligger skråningerne af den imponerende Agung vulkan. Det maleriske tempelkompleks består af 23 templer, der er forbundet med hinanden. Du vil opleve hvidklædte mænd og farverigt klædte kvinder i blondebluser og saronger, der bringer offergaver til guderne.

I Rendang gøres stop, så du kan købe frokost og lidt. Mens du nyder din frokost, mens du nyder den fantastiske udsigt herfra. Sidste stop på turen er landsbyen Tenganan, der er hjem for Balis oprindelige aga kultur, som stadig holder de oprindelige traditioner, ceremonier og leveregler i hævd. Arkitekturen i byen er unik, og der er strenge bestemmelser om, hvem der må bo i byen.

Midt på eftermiddagen er du fremme i den charmerende kystby Amed, hvor du skal bo de kommende fire nætter.

Dit hotel ligger direkte ud til stranden, hvor der ligger et flot rev direkte fra stranden.
Du  bor de næste 4 nætter på Arya AmedBeach Resort.
Nyd dagene langs kysten og oplev de små, lokale landsbyers gæstfrihed, tag på vandreture i de frodige landskaber, eller snorkel på revet eller vraget, der ligger ud for kysten.

Dag 10 -12: Speedbådstransfer til Gili Meno, ophold på Gili Meno

Efter 4 dage i Amed sejler du til Gili Meno, hvor du de næste 3 dage bor på Avia Villa Resort.
Øen er omgivet af smukt koralrev og allerede ved indsejlingen kan du være heldige at få øje på havskildpadder i det klare vand.

Øen er den mindste af Gili-øerne og det tager ca 1 time at gå hele vejen rundt. Der er en fuldstændig afslappet feriestemning her, og det er ”sol, sand og strand”. Det er muligt at tage på både snorkle og dykkerture, og det er kun i vandet du oplever motorer – på land er de ikke tilladt, så her foregår transporten med hestevogn, på cykel - eller gåben, hvis alt andet glipper. Langs stranden er små restauranter og dykkercentre - ønsker du at besøge Gili Trawangan gøres det let med longtailbåd – turen tager kun ca. 15 min.

 

Dag 13 – 15: Bådtransfer til Lombok, ophold på Lombok
Efter 3 nætter på fantastiske Gili Meno går turen videre til Lombok med båd. På Lombok bor du de næste 3 nætter på Holiday Resort Lombok. Resortet ligger direkte til den dejlige strand og tæt ved byen, og det har masser af faciliteter.
Selvom Lombok kun ligger 35 km fra Bali, er der en verden til forskel. Lombok er ikke særlig turistudviklet og har nok Indonesiens bedste strande – og mange af dem er uberørte. Øens hovedstad Mataram byder på et par spændende seværdigheder. Brug lidt tid på Mayura Vandpalads, hvor de balinesiske kongelige ladede batterierne op i det 18. og 19. århundrede, og Pura Meru, det største tempel på Lombok. og en alsidig natur og de eventyrlystne kan prøve kræfter med at bestige Mt Rinjani.

 

Dag 16: Hjemrejse eller vidererejse og forlængelse med ophold i Singapore

Mulighederne er nu at skulle vende snuden hjemad eller forlænge opholdet med overnatninger i den moderne storby Singapore.

 

Dag 17: Ankomst i København

Du ankommer i København.

Indkvartering

Undervejs på denne rejse er du indkvareteret på følgende 4 dejlige hoteller:

Pertiwi Monkey Forest Resort, Ubud

Dette hyggelige og centralt beliggende 3-stjernede Pertiwi Monkey Forest Resort ligger på Jalan Monkey Forest Road og er omgivet af en tropisk have, og der er en meget hyggelig atmosfære.

Hotellet har både værelser og villaer. Alle har enten balkon eller terrasse.

Hotellet har 2 dejlige pools, der er en hyggelig spa samt en god restaurant. Hotellet ligger ud til Monkey Forest Road, der er en af de bedste gader i Ubud, når det gælder hyggelige restauranter og caféer samt shopping. I kort afstand fra hotellet ligger indgangen til en af Ubuds mest populære seværdighederm, Ubud Monkey Forest.

 

Arya Amed Beach Resort, Amed

For foden af Balis Agung Vulkan direkte til Ameds strand ligger det 3-stjernede Arya Amed Beach Resort  med eget dykkercenter.

Det er et dejligt resort med i alt 24 værelser og suiter spredt ud i den store, tropiske have.  Her finder du en fin infinity pool med børnepool med udsigt over stranden, massage afdeling, mulighed for booking af ture samt udlejning af bil eller motorcykel.
I restauranten kan du nyde vestlige eller lokale retter, mens udsigten over Lombokstrædet beundres, og fra dykkercentret kan du planlægge din næste snorkeltur eller dyk.
Resortet har i alt 24 værelser, suiter og familieværelser med udsigt til have/pool eller hav. Alle værelser er i fin balinesisk stil og med alle moderne faciliteter. Der er gratis wifi på hele området.
Et fredeligt beliggende resort til jer, der gerne vil nyde hinanden og Balis smukke natur.

 

Avia Villa Resort, Gili Meno

Det dejlige 4-stjernede bungalow resort Avia Vila Resort ligger på vestkysten af den fredelige Gili Meno, direkte til stranden og solnedgangen over Gili Trawangan.

Resortet har i alt 39 bungalower og villaer, mange med egen pool og flere med 2 soveværelser så man kan bo her som familie.
Villaerne er fra 35 - 65 kvm og har alle moderne faciiteter, inkl gratis wifi.
Derudover er her mulighed for booking af snorkelture (udover dem man kan tage direkte fra stranden som også er fine) cykeludlejning, leje af paddleboard mm. Her er poolområde og restaurant ved stranden.
Nyd et par dage i den smukke natur og med en drink, en god bog eller snorkelmasken, og besøg Gili Meno turtle sanctuary, som du uvægerligt møder, når du går en tur rundt om øen langs stranden.
Ved ankomst til Gili øerne kan man vælge at gå til hotellet eller tage en hestevogn. Der kan ikke reserveres transport hjemmefra. 

 

Holiday Resort Lombok, Lombok

Det dejlige 4-stjernede hotel Holiday Resort Lombok ligger i en stor tropisk have direkte til stranden, 3 km udenfor Senggigi by. Holiday Resort Lombok har en perfekt beliggenhed på Senggigi Beach med en uspoleret natur og de karakteristiske mørke sandstrande. Der findes desuden koralrev, så det anbefales, at man bader med badesko her.
Resortet har masser af faciliteter, fx en kæmpe swimmingpool med børnepool, fitnesscenter, tennisbaner, vandsportsfaciliteter, restaurant og turskranke.
Hotellet har både værelser, bungalows samt familieværelser. Alle er med aircondition, køleskab, kaffe/te faciliteter, tv og privat balkon/terrasse. Her er mulighed for "connecting doors" på Oceanview værelserne og der er "family apartments".

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 17.198,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 12.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse fra København - Bali t/r med flyskift undervejs
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • 14 nætter på gode 3- og 4-stjernede hoteller
  • Daglig morgenmad
  • Transfers og sejlture som beskrevet
  • Sightseeing på transferdage som beskrevet
  • Lokal engelsktalende guide

Tillæg:

  • Mulighed for forlængelse med ophold i Singapore

Gå til toppen af siden

Loading...