INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eventyrligt øhop i Indonesien

Øhop til Bali og Gili

Oplev 3 vildt forskellige rejsemål på denne øhoprejse: Ubud, højlandet på Bali, koraløerne Gili Air / Gili Trawangen og feriebyen Sanur på Bali. Her venter vulkaner og rismarker, koraller og azurblåt hav og de bedste, uberørte strande i Indonesien

In stock
Travel Code
ID-KMB-6

Det kan du glæde dig til

På denne rejse har du god tid til at opleve noget af al Balis smukke natur i Ubud : rismarker, vulkanlandskaber, templer og markeder. Du fortsætter til enten Gili Air, den mellemste af Gili-øerne eller Gili Trawangan, der byder på verdensklasse snorkling og fed barfods-stemning. Øhoppet slutter i feriebyen Sanur på Bali hvor du bor direkte ved stranden og byen.

Rejsen kan forlænges med et ophold i østaten Singapore - en moderne storby med masser af seværdigheder og fantastisk shopping, men også med en fantastisk jungle, hvor der fx stadig findes vilde elefanter.
Under hele rejsen bor du på gode 3+ og 4-stjernede hoteller.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra København til Bali. Der er flyskifte undervejs.

 

Dag 2 - 6: Ankomst Bali, ophold i Ubud

Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til hotellet i Ubud, der ligger i det vulkanske højland. Du tjekker ind på det flotte luksus resort, der ligger ca 15 minutter fra Ubud og Monkey Forest. Hotellet har en bus der dagligt kører til og fra centrum. Du bor i Ubud de kommende 4 dage.

 

Ubud består egentlig af 14 små landsbyer og regnes for at være Balis hjerte, hvad angår kunst og kultur. Byen ligger på et plateau der gennemskæres af stejle, grønklædte kløfter, hvor floder løber, og du kan komme på riverrafting. Midt i byen ligger den hellige Monkey Forest, hvor du kan opleve de frække makakaber. I byen finder du masser af gallerier, og om aftenen kan du opleve kulturshows.

Slap af på det lækre hotel og nyd den smukke natur, der omgiver området.

 

Dag 6 -10: Bådtransfer til Gili Air/Gili Trawangan, ophold på Gili Air eller Gili Trawangan

Efter 4 dage i Ubud køres du til havnen på Balis østkyst og sejler til Gili Air eller Gili Trawangan, hvor du de næste 4 dage bor på godt resort. 
Øen er omgivet af smukt koralrev og allerede ved indsejlingen kan du være heldige at få øje på havskildpadder i det klare vand.

Et sandt paradis for alle. Der er en fuldstændig afslappet feriestemning her, og det er ”sol, sand og strand”. Det er muligt at tage på både snorkle og dykkerture, og det er kun i vandet du oplever motorer – på land er de ikke tilladt, så her foregår transporten med hestevogn, på cykel - eller gåben, hvis alt andet glipper. Langs stranden er små restauranter og dykkercentre. Tag eventuelt på besøg på en af naboøerne.

 

Dag 10 – 14: Bådtransfer til Bali og ophold på Bali
Efter 4 nætter på fantastiske Gili Air eller Gili Trawangan går turen retur til Bali med båd. På Bali bor du 4 nætter på 4-stjernet Mercure Resort Sanur. Lige ved stranden og lige ved byen.

Nyd hyggelige Sanur som er en dejlig ferieby med masser af cafeer, restauranter, butikker og små gader. Der er gode muligheder for udflugter og er et rigtig godt sted at afslutte en dejlig rejse. 

Dag 14: Hjemrejse eller vidererejse og forlængelse med ophold i Singapore

Mulighederne er nu at skulle vende snuden hjemad eller forlænge opholdet med overnatninger i den moderne storby Singapore.

 

Dag 15: Ankomst i København

Du ankommer i København.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 12.498,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra København - Bali t/r med flyskift undervejs
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter i deluxe værelse på Sthala Ubud Resort
 • 4 nætter i standard værelse på The Koho Gili Air (når 1-2 voksne rejser) eller superior værelse på Vila Ombak Gili Trawangan (når familier med små og store børn)
 • 4 nætter i superior værelse på Mercure Resort Sanur
 • Daglig morgenmad
 • Transfers og sejlture som beskrevet
 • Lokal engelsktalende guide

Tillæg:

 • Mulighed for forlængelse med ophold i Singapore mod tillæg kr. 2500 per person på 4-stjernet hotel inklusiv lufthavnstransporter i Singapore
 • Luksus opgradering : Mulighed for at opgradere Sthala Ubud Resort til Impressive Forrest værelse med morgenmad på det eksklusive Maya Ubud Resort
 • Luksus opgradering : Mulighed for at opgradere Mercure Resort Sanur til lækkert Wonderfull Gardenview værelse med morgenmad på det eksklusive Maya Sanur Resort

Priserne er per person når 2 voksne deler et værelse. Kontakt os for andre værelsesmuligheder og priser på eventuel forlængelse med mere.

Gå til toppen af siden