INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eventyrligt øhop i Indonesien

Øhop til Bali og Gili

Oplev 3 vildt forskellige rejsemål på denne øhoprejse: Ubud, højlandet på Bali, koraløerne Gili Air / Gili Trawangen og feriebyen Sanur på Bali. Her venter vulkaner og rismarker, koraller og azurblåt hav og de bedste, uberørte strande i Indonesien

In stock
Travel Code
ID-KMB-6

Det kan du glæde dig til

På denne rejse har du god tid til at opleve noget af al Balis smukke natur i Ubud : rismarker, vulkanlandskaber, templer og markeder. Du fortsætter til Gili Trawangan, der byder på verdensklasse snorkling og fed barfods-stemning. Øhoppet slutter i feriebyen Sanur på Bali hvor du bor direkte ved stranden og byen.

Under hele rejsen bor du på gode 3+ og 4-stjernede hoteller.

Rejsen kan forlænges eller kombineres med stop i fx. Singapore, Bangkok, Dubai eller Doha. Hvis du ønsker dette, beder vi dig kontakte os direkte for en pris. 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra København til Bali. Der er flyskifte undervejs.

 

Dag 2 - 6: Ankomst Bali, ophold i Ubud

Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til hotellet i Ubud, der ligger i det vulkanske højland. Du tjekker ind på det flotte luksus resort, der ligger ca 15 minutter fra Ubud og Monkey Forest. Hotellet har en bus der dagligt kører til og fra centrum. Du bor i Ubud de kommende 4 dage.

 

Ubud består egentlig af 14 små landsbyer og regnes for at være Balis hjerte, hvad angår kunst og kultur. Byen ligger på et plateau der gennemskæres af stejle, grønklædte kløfter, hvor floder løber, og du kan komme på riverrafting. Midt i byen ligger den hellige Monkey Forest, hvor du kan opleve de frække makakaber. I byen finder du masser af gallerier, og om aftenen kan du opleve kulturshows.

Slap af på det lækre hotel og nyd den smukke natur, der omgiver området.

 

Dag 6 -10: Bådtransfer til Gili Trawangan

Efter 4 dage i Ubud køres du til havnen på Balis østkyst og sejler til Gili Trawangan, hvor du de næste 4 dage bor på godt resort. 
Øen er omgivet af smukt koralrev og allerede ved indsejlingen kan du være heldige at få øje på havskildpadder i det klare vand.

Et sandt paradis for alle. Der er en fuldstændig afslappet feriestemning her, og det er ”sol, sand og strand”. Det er muligt at tage på både snorkle og dykkerture, og det er kun i vandet du oplever motorer – på land er de ikke tilladt, så her foregår transporten med hestevogn, på cykel - eller gåben, hvis alt andet glipper. Langs stranden er små restauranter og dykkercentre. Tag eventuelt på besøg på en af naboøerne.

Dag 10 – 14: Bådtransfer til Bali og ophold på Bali
Efter 4 nætter på fantastiske Gili Trawangan går turen retur til Bali med båd. På Bali bor du 4 nætter på 4-stjernet Mercure Resort Sanur. Lige ved stranden og lige ved byen.

Nyd hyggelige Sanur som er en dejlig ferieby med masser af cafeer, restauranter, butikker og små gader. Der er gode muligheder for udflugter og er et rigtig godt sted at afslutte en dejlig rejse. 

Tilkøb: Heldagsudflugt til Kintamani Højland og Batur Vulkan (dkk 525,- pr person ved minimum 2 personer) 

Du bliver hentet på hotellet og turen går til Kintamani Højland. Turen går gennem det eksotiske landskab og spændende småbyer med dagligdagsscenerier som fx  smukt klædte kvinder på vej til templet med offergaver, krydderier der er lagt til tørre i vejkanten eller en vandbøffel der ligger i et vandhul. Vel fremme i højlandet er der en udsigt til den koniske vulkan Batur.

Derefter besøger vi en krydderi- og kaffeplantage, hvor bl.a. den verdens dyreste og mest eksklusive kaffe, Luwak kaffe, produceres. Inde på plantagen hører du om dyrkning af kaffe og krydderier, og du kan få smagsprøver af mange forskellige kaffetyper.

Dagens oplevelser rundes af i den traditionelle landsby Penglipuran. Her lever beboerne stadig i overensstemmelse med traditionerne, og du får et indblik i det traditionelle balinesiske liv på landet.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 14: Hjemrejse

Check ud fra hotellet kl. 12.00. Bagagen kan opbevares på hotellet, indtil I skal afsted mod lufthavnen om eftermiddagen/først på aftenen. Mulighed for at forudbestille sen check ud for 350,- dkk pr person (Refunderes hvis hjemrejsetidspunktet fra Bali bliver før kl. 18.00, dette oplyses på jeres ordrebekræftelse, som sendes indenfor 72 timer efter bestilling)

Dag 15: Ankomst i København

Du ankommer i København.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 19.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 16.998,- DKK

3 personer. 3-sengsværelse

Fra 16.498,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra København - Bali t/r med flyskift undervejs
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter i deluxe værelse på  Sthala Marriott Ubud
 • 4 nætter i superior værelse på Vila Ombak  
 • 4 nætter i superior værelse på  Mercure Resort Sanur
 • Daglig morgenmad
 • Transfers og sejlture som beskrevet
 • Lokal engelsktalende guide
 • Børnerabat: Der gives automatisk børnerabat på medrejsende børn 2-11 år

Diverse tilkøb

 • Heldagsudflugt til Kintamani Højland og Batur Vulkanen: Dkk 525,- pr person (minimum 2 personer)
 • Luksus opgradering : Mulighed for at opgradere Sthala Ubud Resort til Impressive Forrest værelse med morgenmad på det eksklusive Maya Ubud Resort
 • Luksus opgradering : Mulighed for at opgradere Mercure Resort Sanur til lækkert Wonderfull Gardenview værelse med morgenmad på det eksklusive Maya Sanur Resort

Ønsker du at forlænge rejsen,- evt. med stop i Singapore, Bangkok, Dubai eller Doha beder vi dig kontakte os direkte. 

VIGTIG information til rejsende på Bali 22.-23. marts 2023

Balinesisk Nytår (Nyepi) fejres i 2023 i perioden 22.-23. marts. 

"Silent Day" er kulminationen på Balinesisk Nytår og er en unik og uforglemmelig oplevelse.

I dagene op til Silent Day fejres Nytår med ceremonier, festivaler, pilgrimsrejser og fester. Den 22. marts 2023 kl. 06.00 starter Silent Day, som er dedikeret til selvrefleksion, meditation og stilhed.

Alle Balinesere helliger sig denne dag, og al aktivitet ophører. I de følgende 24 timer er gader og strande tomme, butikker, lufthavne og havne lukker, der høres ingen stemmer eller musik i gaderne, og der er ingen aktiviteter på hotellerne.  Som besøgende på Bali er det yderst velset, at man så vidt som det er muligt, deltager i Silent day, og derfor vil hotellet bede jer om at blive på området.

Man kan købe frokost og aftensmad på hotellet.

Silent Day slutter igen d. 23. marts 2023 kl. 06.00

Det er en smuk oplevelse at være en del af Nyepi og Silent day, men hvis man ikke ønsker at bruge en dag på hotellet i næsten stilhed, anbefaler vi at I vælger en anden afrejsedato.

Gå til toppen af siden