INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Koh Talu Island Resort ★★★

Koh Talu - Thailand

Hyggeligt eco-resort i rolige og tropiske omgivelser venter dig på den lille ø Koh Talu. Har kan du slappe af og nyde de fantastiske strande og gode snorkelmuligheder.

In stock
Travel Code
TH-H-KU-115

Indkvartering

Leder du efter endnu flere eksotiske strande end hvad Hua Hin kan tilbyde, så er Koh Talu Island Resort lige stedet for dig. Kun 3 ½ times kørsel syd fra Hua Hin finder du fortryllende, hvide sandstrande med gode snorkelmuligheder. Her gribes du straks af en "laid-back” feriestemning, for Koh Talu er en virkelig skøn lille ø, hvor du kan få slappet af i herlige omgivelser.

Koh Talu har et  rigt liv under havets overflade. Resortet har et godt dykkercenter og arrangerer flere snorkel- og dykkerture til skjulte bugter med speedbåd eller longtailbåd. Resortet arrangerer også ture til lokalområdet, og du kan blandt andet besøge en ø, hvor man arbejder med bevarelsen af havskildpadder.

Her findes også en god restaurant, som serverer 3 inkluderede måltider om dagen. Desuden er her reception og en mindre pool. Snacks og drinks kan nydes resortets strandbar, hvorfra det er oplagt også at nyde solnedgangen.

Eco-resortet er relativt simpelt bygget af lokale materialer. Ejerne af resortet har lagt en stor omhu i at sikre, at alle hytter er bygget i harmoni og med respekt for naturen.

I alle bungalows finder du:

  • Aircondition og ventilator
  • Flaskevand
  • Toiletartikler
  • TV
  • Minibar

Uanset hvilken bungalow du vælger, er du tæt på vandet. Hver bungalow har sin helt egen charme og indretning:


Manila Deluxe Chalet Bungalow
30 m2 med eget bad, balkon og med udsigt til resortets have.

Beach Chalet Bungalow
30 m2 med eget bad, balkon og udsigt til havet.

Thai Style Ocean Villa
40m2 med balkon og udsigt til havet.

Den bedste rejseperiode til Koh Talu er fra december til slutningen af marts, hvor der falder mindst regn i området,  og hvor sigtbarheden i havet er bedst. Du kan også rejse til Koh Talu fra juli til september, men du skal forvente et par hurtige regnskyl hver dag, og lidt mindre sigtbarhed i havvandet.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Koh Talu Island Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden