Phu Quoc Island

Vietnams største ø tæt ved Cambodia

Det er et dejlig fredfyldt sted med naturskønne landskaber, pragtfulde strande, skove og bjerge. Og som en ekstra bonus er stemningen super afslappet og befolkningen gæstfrie og venlige. Et lækkert tropisk paradis.

Phu Quoc Island

Den tropiske ferie ø er en smuk oplevelse. Undervandsverdenen her er meget smuk og huser blandt andet store pletter af kystens økosystem. Der er derfor over 100 arter af koraller, koralrevfisk og bløddyr og havpattedyr. Øen har en række dejlige hoteller, men er endnu ikke destination for masseturisme. Øen er derfor opllagt, hvis du øsnker en dejlig og rolige strandferie i Vietnam uden for mange andre turister.

Øen nås med en lokal færge, så eventyret starter allerede inden du når øen og dit hotel.


Turen til Phu Quoc: Det tager 50 minutter at flyve til Phu Quoc fra Ho Chi Minh City. Det er også muligt at komme dertil med bus/båd. Fra HCMC går der bus til Rach Gia, hvorfra der er færger til Phu Quoc island.

Oplevelser på Phu Quoc: Udover de fine, kilometerlange sandstrande er der også gode muligheder for trekkingture i Phu Quoc nationalpark samt på Mount Chua - et 600 m højt bjerg hvor turen bliver belønnet med en fantastisk udsigt over øen. 
Derudover er der rigtig gode muligheder for snorkling, dykning og fisketure.
Der kan også bookes ture med besøg eller i peberplantagen.

per side

1 Item

Oplev Ho Chi Minh City, minikrydstogt i Mekongdeltaet og tropeøen Phu Quoc

En rejse som byder på store oplevelser i Saigon og opdagelser på frodige Mekong Delta. Afslut med den perfekte badeferie på smukke Phu Quoc med god tid til afslapning.

  • Individuel afrejsedag
  • 15 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel