Nha Trang & Whale Island

Vietnams bedst kendte badested, Nha Trang

Fantastiske strande, god dykning og dejlig afslapning under kokospalmerne i Nha Trang og på den eksotiske ø Whale Island. Tag med på en fantastisk rejse til de smukke steder.

Nha Trang & Whale Island

Vietnams bedst kendte badested er Nha Trang, som er et godt sted at slappe af og nyde solen. Området byder på gode hoteller og besøges ofte af velstående folk fra Ho Chi Minh City. Byen er både malerisk og indbydende med sine lange strande, vige, klinter og bjerge der strækker sig ud i havet.
Der er godt 300.000 indbyggere i dette område, der er omgivet af grønne rismarker og blå bjerge. Atmosfæren er ubekymret og afslappet og byder på fritidsaktiviteter, som drageflyvning, dykkerkurser, vandscootere, massage osv. På den kulinariske front er særlig fisk og skaldyr anbefalelsesværdigt. 

To timers seljtur fra Nha Trangs kyst ligger Whale Island. Her findes dykning i verdensklasse - farvestrålende koraller og stribevis af kokospalmer på de smukke strande. Den lille ø er formet som en hval, hvoraf navnet kommer. Øen er absolut er et besøg værd, på din rejse til Vietnam.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.