Perhentian Island

Perhentian Island har en fantastisk natur både over og under vandet

En lille times sejlads fra Malaysias østkyst ligger Perhentian Islands og med den tilbagelænede atmosfære og de billedskønne omgivelser føler man sig med det samme som i en anden verden. En perle beliggende på østsiden af Malaysia.

Et sted at stoppe

En lille times sejlads fra Malaysias østkyst ligger Perhentian Islands og med den tilbagelænede atmosfære og de billedskønne omgivelser føler man sig med det samme som i en anden verden.

Perhentian Island består af to øer; Pulau Perhentian Kecil (lille Perhentian) og Pulau Perhentian Besar (store Perhentian). Det malaysiske ord Perhentian betyder ”sted at stoppe” og mens det i tidligere tider var handelsrejsende mellem Thailand og Malaysia der gjorde stop her, er det i dag turister der har brug for et feriested der er totalt afstressende og langt fra byens stress og jag, der finder til Perhentian.

Øerne er stadig relativt uberørte, og de eneste faste beboere bor i en lille fiskerlandsby på Perhentian Kecil. Her findes ingen veje, kun vandrestier der skærer sig gennem junglen.

Øerne er utroligt smukke, både over og under havoverfladen. De gode dykker- og snorkelsteder ligger i svømme-afstand fra strandene, og revene samt livet langs revene er af samme fantastiske standard som f.eks. Maldiverne. Klovnfisk, revhajer og fantastiske koralhaver findes overalt, og her værnes om naturen. Fra stranden ud for Perhentian Island resort holder havskildpadderne til.

Vejen til Perhentian går fra Kuala Lumpur med fly til Kota Bahru. Herfra køres ca. 1 1/2 time til Kuala Besut, og til sidst sejles ca. 1 time til øerne. Målet er hele rejsen værd.
Ønsker I at kombinere med nabo-øen Redang er det muligt. Bådturen tager ca. 1 time mellem de 2 øer.

Sæsonen på Perhentian er fra marts til midt oktober.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.