Java

Indonesiens største ø

Oplev vulkaner, en virkelig rar lokalbefolkning, kaffeplantager, betagende rismarker og strande på Indonesiens største ø, hvor hovedstaden Jakarta blandt andet befinder sig.

Hovedøen Java

Den indonesiske ø Java der engang var regeret af mægtige Hindu-kongedømmer og var hjertet af den hollandske koloni Dutch East Indies, spiller i dag en dominerende rolle i Indonesiens politiske og økonomiske liv.

Landets hovedstad Jakarta ligger i det vestlige Java og er langt den største by i Indonesien. Med sine 15 mio. indbyggere er den verdens 12. største by og landets økonomiske, kulturelle og politiske centrum. En skov af skyskrabere dominerer det moderne Jakarta, og byen afspejler Indonesiens enorme ressourcer. Men også de store problemer som landet kæmper med, som korruption og fattigdom. Oplev Sunda Kelapa, den gamle hollandske havn. Det er et fantastisk syn at se alle de smukke skibe og det liv og leben der er i havnen.
Se Indonesien i miniature. Her kan du opleve hele det indonesiske øhav på en eftermiddag.
 
Jakarta ligger i det vestlige Indonesien og regntiden topper i januar hvor der falder op til 400mm regn. Den tørreste måned er august. Klimaet er altid fugtigt og varmt med temperaturer på 25 - 26 grader.

 

Læs mere
per side

1 Item

Kunstneriske Ubud - Javas vulkaner - Badeferie på Legian Beach - Garanteret afrejse

På denne rundrejse vil du finde roen i Balis kulturelle hjerte Ubud og blive betaget af uberørt jungle samt udsigten fra toppen af vulkaner på Java, hvorefter der venter smukke udsigter fra Legian Beach.  

  • 7 afrejser
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Fra 15.998,- DKK

Bromo

Kombiner din ferie med en tur til Mount Bromo - den aktive vulkan, som er beliggende på den indonesiske ø Java og er et af verdens vidundere. Det er et uforglemmeligt syn og absolut en oplevelse værd. Top Tours hjælper dig med at planlægge din rejse, så den bliver lige efter dine ønsker og behov.

En af Javas smukkeste og populæreste attraktioner er den aktive vulkan Mount Bromo, beliggende i Bromo Tenger Semeru National Park. Det er en kæmpe oplevelse at se den spektakulære solopgang over Mount Bromo, og den rygende vulkan Semeru i baggrunden. Det kræver en tidlig start på dagen at nå udgangspunktet - man forlader sit hotel allerede kl. 04 om morgenen. Det er dog det hele værd - et enestående syn venter.

 

Losari

Frodige landskaber og smukke kaffeplantager. Losari er en kaffeplantage beliggende på den indonesiske ø Java. Her kan du bo i bungalows og opleve den helt unikke stemning. Det er også muligt at tage på tur rundt til andre af Sydøst-Javas attraktioner. Rejs med Top Tours og få planlagt den rejse, som du ønsker dig. 

Losari Coffee Plantation er en fungerende kaffeplantage der har åbnet dørene til en fantastisk verden af stemning, atmosfære og luksus.

Ud over at opleve en plantage i funktion kan man bo i luxuriøse bungalows med storslået udsigt over det smukke landskab, nyde vellavede middage og nemt komme rundt til nogle af Sydøst-Javas attraktioner.

 

Karimunjawa ø-gruppen

Karimunjawa er en ø-gruppe bestående af 27 små paradis-øer i farvandet mellem Java og Kalimantan. Kombiner din rejse med nogle dage på disse unikke øer. Med Top Tours kan du købe pakkerejser, som indeholder ture til paradis-øerne.

Det er øernes fjerne beliggenhed der har beskyttet Karimunjawas naturlige skønhed, men heldigvis er Kura Kura Resort stadig let tilgængelig.
Fra lufthavnen i Semarang på Java afgår Kura Kura Aviation 4 gange
ugentlig, en tur på 30 minutter. Det tager 55 minutter med fly fra Bali til Yogyakarta og derfra er der ca. 4 timers kørsel til Semarang.

Et ophold på Kura Kura Resort vil være en eventyrlig afslutning på fx en rundrejse på Sumatra, Java eller Bali.

 

Solo og Borobudur

Borobudur er et buddhistisk tempelkompleks beliggende på den indonesiske ø Java. Med Top Tours kan du komme på en tur, som tager dig fra interessante Borobudur og videre til Solo - en by med masser af spændende markeder. Kombiner din rejse med mange forskellige oplevelser. 

42 kilometer fra Yogyakarta ligger det eventyrlige Borobudur, verdens største buddhistiske tempelkompleks. Borobudur er ikke blot imponerende arkitektur, det ligger også i enestående omgivelser med udsigt over den aktive vulkan Merapi. 

Borobudur var i næsten 1000 år skjult under aske efter Mount Merapi havde været i udbrud. I 1814 blev Borobudur genopdaget, og efter en periode med forfald er komplekset i løbet af en årrække i 1970'erne blevet udførligt restaureret, så det idag står som et fantastisk vidne om fordums storhed.

Turen fra Borobudur til Solo går gennem grønne rismarker, banan- og kokosplantager og marker med chili og majs. Også i Solo findes et Kraton hvor der er mulighed for at komme på rundvisning. Derudover byder byen på spændende markeder hvor alt mellem himmel og jord handles.

  

Yogyakarta

Enestående kulturoplevelser venter i Yogyakarta og det nærliggende område. Yogyakarta ligger i det centrale Java - den største indonesiske ø. Med tempelkomplekser, kunst og masser af kultur. Top Tours tager dig med på tur i det smukke område. Hos Top Tours kan du kombinere din ferie med besøg i mange forskellige byer - her i blandt Yogyakarta.

Yogyakarta er den største by på det centrale Java og er kendt som et center for klassisk javanesisk kunst og kultur som batik, ballet, drama og musik. Midt i byen ligger Kraton - Yogyakarta Sultan Palace.
Yogyakarta er den eneste provins i Indonesien der stadig regeres af sultanat og i paladset bor stadig den 10. sultan, Sri Sultan Hamengkubuwono.

Prambanam ligger kun 17 km fra Yogyakarta. Det er Indonesiens største hinduistiske tempelkompleks og et af de størte i sydøstasien. Templet er på UNESCOs liste over verdens kultuarv.