INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Coral View Villas ★★★

Amed - Bali - Indonesien

Omringet af en grøn eksotisk have, farverige koraller og sorte sandstrande, er dette lille hotel det perfekte get-away for hele familien.

In stock
Travel Code
ID-H-AM-12

Indkvartering

Resortet tilbyder et get-away ophold til alt fra familier, til par og til enlige eventyrere.

Hos Coral View Villas bor I i flotte maleriske bungalows, som er placeret i en sprudlende tropisk have, med hemmelige gange som fører til frugttræer og hjemmegroede grøntsager.


Hotellet er beliggende på sorte sandstrande og med havets koralhave som nabo, hvilket skaber masser af mulighed for aktiviteter, både over og under vand.

Resortet har legeplads, pool og venligt personale som altid står klar med en hjælpende hånd. Desuden har de restaurant på stranden med udsigt over Lombokstrædet. I restauranten serverer de retter i både vestlig og balinesisk stil, og gør en stor dyd i at benytte deres hjemmegroede råvarer eller lokalproducerede, så det både er frisk og miljøvenligt.

Her er i alt 19 bungalows og suiter. Det er muligt at bo i Ocean View Suite, Garden View Suite eller Deluxe Bungalow. De er alle indrettet i naturmaterialer som kampesten og træ, og passer derfor godt ind i den balinesiske natur som omgiver hotellet. I værelserne får du både private terrasser, store åbne badeværelser, internet, aircondition, solsenge, samt minibar med te- og kaffe faciliteter.

Stedet er rigtig godt for familier og par, som gerne vil have nogle fredelige dage i smukke omgivelser.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Coral View Villas ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden