Læs mere

Centara Grand Beach Resort & Villas

5

Centara Grand Beach Resort & Villas

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Mulighed for privat pool
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Herskabelige stemning i dette unikke luksusresort med masser af historie og god atmosfære. Servicen og faciliteterne er i top, og skaber de perfekte rammer for en fantastisk ferie i Hua Hin.

Centara Grand Beach Resort & Villas i Hua Hin blev bygget i 1923 og har dermed status som Thailands allerførste resort. Det er oprindeligt en gammel jernbanestation, som er ombygget til et utroligt smukt resort, i elegant kolonistil.

Det er et luksushotel med en perfekt beliggenhed i en tropisk kæmpehave, centralt i Hua Hin lige ned til stranden.

Resortet er delt op i to områder, et med hotel og et med villaer. Alle 209 luksuriøse værelser er store og smukt indrettede, med udsigt til den smukke have, et af de mange poolområder eller Siambugten. Foruden har alle værelser aircondition, deponeringsboks, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter, TV, privat balkon og meget mere.

Centara-kæden har alle de faciliteter et luksusresort skal have:

 • Poolområde, her hele 4 styks. Alle med separat børnepool, håndklædeservice og solsenge.
 • Spa & Wellness, med både massage, kropsbehandlinger og meget mere.
 • Kids Club
 • Madlavningstimer
 • Fitnesscenter
 • 2 puttinggreens
 • Beachvolley
 • Tennis- og badmintonbaner

Her er mange flere aktivitetsmuligheder, og du kommer ikke til at kede dig, hvis du besøger Centara Grand Beach Resort & Villas. Foruden er her intet mindre end 7 restauranter og bar områder, hvor du finder alt fra kolde drinks og lette snacks til overdådige måltider fra både det thailandske, japanske og internationale køkken. Foruden er her et jernbanemuseum, som fortæller om hotellets historie og du kan få serveret en skøn eftermiddagste.

Værelserne på Centara Grand Beach Resort & Villas

Alle værelser og suites er stilerene og har fokus på komfort og luksus. Derudover er alle værelserne indrettet med tv, gratis WiFi, aircondition, hårtørrer, te- & kaffefaciliteter, minibar (mod gebyr), skrivebord, blæser, safeboks (mod gebyr) og telefon.

Deluxe værelse: Store og skønne værelser på ca. 37 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Premium Deluxe værelse: Store og skønne værelser på mellem 40-50 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven eller poolen. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Familieværelse: Store og skønne værelser på mellem 40-50 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser og badekåber. På værelset kan der bo op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Familieværelse med terrasse og pooludsigt: Store og skønne værelser på mellem 40-50 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til poolen. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. På værelset kan der bo op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Premium Deluxe værelse med havudsigt: Store og skønne værelser på mellem 40-50 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. På værelset kan der bo op til tre personer.

Premium Deluxe Club værelse: Store og skønne værelser på ca. 58 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. På værelset kan der bo op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Junior Suite: Store og skønne suiter på mellem 60-70 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Suiterne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. I suiten kan der bo op til tre personer.

Deluxe Suite: Store og skønne suiter på ca. 72 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Suiterne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. I suiten kan der bo op til tre personer.

Duplex Suite: Store og skønne suiter på ca. 72 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Suiterne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. I suiten kan der bo op til tre personer.

2-værelses villa med udsigt til haven: Store og skønne villaer på ca. 61 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Villaen er indrettet med eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser og badekåber. I suiten kan der bo op til to personer.

2-værelses villa med privat pool: Store og skønne suiter på ca. 76 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Suiterne har sin egen private pool, som kun personer boende i suiten må bruge. Derudover er de indrettet med eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. I suiten kan der bo op til to personer.

2-værelses villa Suite med privat pool: Store og skønne suiter på ca. 120 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Suiterne har sin egen private pool, som kun personer boende i suiten må bruge. Derudover er de indrettet med eget badeværelse, som er indrettet med toilet, bruser, badekar og badekåber. I suiten kan der bo op til to voksne og to børn.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Rejser du efter 1. november 2024, kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 0 m
Afstand til hæveautomat 300 m
Afstand til lokalt centrum 1,4 km til shopping mall Market Village
Afstand til lufthavn 220 km
Afstand til minimarked 300 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 145
Bar Ja
Byggeår 1923
Børnepool Ja
Cykel Udlejning
Elevator Nej
Etager 3
Golfbane Indenfor 5 km
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Minibar Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Renoveret løbende
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Adresse: 1 Damnernkasem Road • Prachuad Khirikhan 77110 • Hua Hin • Thailand
Tlf. 0066 2151 2021.

Hotellets beliggenhed

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail