Mexico

Perfekte palmestrande, jungle med Mayaruiner, koloniale byer

Mexico er et stort og faverigt land, hvor du både har mulighed for at finde perfekte, brede palmestrande og opsøge de mange, kulturrige områder. Udforsk Yucatán-halvøen og den centrale del af landet.

Fra paradisstrande til Mayaruiner

Mexico har det hele. På den billedskønne Yucatán-halvø finder du perfekte sandstrande ved populære feriedestinationer som Cancun, Tulum og områdets paradisøer. Men landet gemmer også på en helt kulturrig historie, dybe jungler, gamle Mayaruiner og koloniale byer, som du ikke må gå glip af. Mexico er også verdenskendt for at lave noget af det bedste mad i verden. Når du rejser til Mexico, kan du se frem til at indtage tacos, burritos, enchiladas samt guacamole og salsa i lange baner. Du kan gå hen og blive overrasket, hvis du bestiller nachos, da det er en amerikaniseret ret, og dermed noget helt andet i Mexico.

Glæd dig til at holde ferie i et land med en af verdens smukkeste kystlinjer. Dine fødder kommer til at elske det kridhvide koralsand, når du bevæger dig fra din liggestol og ned til det skønne, krystalklare hav. Kombiner badeferien med spændende udflugter til den frodige jungle samt de historiske seværdigheder, og find snorklen frem, for undervandsverdenen ved Mexicos kyst er uforglemmelig. Du kan møde alt fra rokker og havskilpadder til muræner og faverige fisk.

Læs mere
per side

3 Items

Business Class til Mexico

Flyv på business class til Caribien og bo direkte til fantastisk strand i Cancun og Tulum.

 • Individuel afrejsedag
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Løbsdato 30. oktober 2022

Vi har desværre udsolgt til Mexico Grand Prix 2022. Vi kan tilbyde Formel 1 rejser til Holland, Monza, Singapore og Abu Dhabi
Formel 1 vendte tilbage til Mexico og det bliver tredje år, der skal køres på den nye Autodromo Hermanos Rodriguez, der frem til comebacket i 2015 blev udsat for en Tilke-ficering. 

 • Individuel afrejsedag
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Strandferie til Mexico

Bo direkte på fantastisk strand i Tulum ud til det Caribiske Hav.

 • Individuel afrejsedag
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Gå ikke glip af...

Chichen Itza
Den verdenskendte ruinby ligger på den nordlige del af Yucatán-halvøen og er dermed den perfekte udflugt, når rejsen går dertil. Det er nemt at finde arrangerede udflugter, der tager dig til Chichen Itza med flere spændende stop undervejs. Det er en meget varm og tør oplevelse, men der er en helt speciel atmosfære, når du bevæger dig rundt blandt de gamle, UNESCO-beskyttede ruiner.

Mexico City
Den mexicanske hovedstad er ikke en undtagelse, når det kommer til besøgsværdige steder. Byen er travl, og der er masser at give sig til. Udforsk den smukke arkitektur i La Roma, spot den perfekte pause-cafe i La Condesa og besøg museer og butikker de byens uendelige butikker.

Tulums mange perler
Tulum huser en lang række perfekte resorts og strande, men der er også masser af potentiale ved at udforske byen på to hjul. Du har ikke været i Mexico, før du har badet i de lokale cenoter, der er grotter, der gemmer på de klareste vand. Tulum har også det fedeste Jungle Gym lokaliseret lige ved den kridhvide strand, hvor du kan træne i de mest gennemførte, tropiske omgivelser.

Havskilpadder i Akumal
I den lille bugt i Akumal finder du et idyllisk skilpaddeparadis. Her er en helt fantastisk, tilbagelænet atmosfære, hvor du med snorkeludstyr kan iagttage de lokale havskilpadder, der hygger sig under havets overflade. Slut af med en tropisk drink i skyggen af en svajende palme, imens du tørrer efter dit vandeventyr.

Øhop i det turkisblå vand
Bevæger du dig væk fra fastlandet, vil du opdage, at Mexico gemmer på nogle smukke øer. De fleste øer kan tilgås med en lokal færge, hvor der ofte er livemusik, spillet af lokale musikere. Det sætter den helt rigtige stemning, når du sidder på dækket og skuer ud over det smukke vand. Tag på en endagstur til Isla Mujeres, som betyder Kvindernes Ø. Her finder du nogle virkelig lækre strande og restauranter. Øen er ikke større, end at den kan udforskes og køres rundt i en lejet golfbil. At opleve et område med vind i håret, og med den varme luft omkring sig, er da den perfekte måde, at turiste den på. Derudover kan du lave alle de stop, du vil. Golfbilerne udlejes i byen, du ankommer til med færge.

Festlige Cancun
Cancun er et resortparadis og en meget populær destination blandt amerikanere. Af den årsag har amerikanerne også sat sit præg på byen. Med det sagt er det ikke noget, du bør undgå, for det er en ren oplevelse i sig selv. The Strip huser en perlerække af resorts, resurantkæder, barer, klubber og casinoer. Vil du opleve mere af det festlige Mexico, kan du med fordel besøge Playa del Carmen, der ligger en times kørsel fra Cancun. De fleste steder kan du nyde en hel liter mojito for nærmest ingen penge.

 

Brede sandstrande i Tulum Mexicanske Tacos er en fornøjelse Den kulturelle side af Mexico

5 gode råd når du rejser til Mexico:

 1. I Mexico betaler man med Mexicanske Peso (MXP), men mange steder kan du også betale med Dollars og kort.
 2. De lokale begår sig på spansk, men der tales også engelsk mange steder. Men du går aldrig galt i byen med at fyre en "Dos cervezas por favor" af, når du skal bestille to øl til dig og din rejsemakker - eller et "hola", når du passerer en lokal.
 3. Klimaet er tropisk, og der er derfor varmt året rundt. Vintermånederne, december til maj, er de mest tørre og tempererede med skønne 24-28 grader. Monsunsæsonen strækker sig fra juni til oktober, hvor temperaturerne kommer op omkring 30-33 grader.
 4. Det er god stil at give drikkepenge til chauffører eller tjenere.
 5. Når et menukort beksriver en ret som spicy, så er det altså rigtig spicy. Det mexicanske køkken brillierer med deres krydderier.

Mexico City Farverige Mexico Cykeltur i Tulum

Er en rejse til Mexico ikke det du leder efter? Gå på opdagelse i vores udvalg af afslappende strandferier, hvor din drømmerejse måske gemmer sig. Du finder fortryllende rejser til steder som Maldiverne, Mauritius og Thailand. Du kan også udforske vores kombinationsrejser, luksusrejser og meget mere.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvornår er det bedst at rejse til Mexico?

Drømmer du om at besøge Mexico, når vejret er tørt og solrigt, skal du rejse fra november til april.

Hvor skal jeg rejse hen i Mexico?

Det er meget populært at rejse til Yucatán halvøen, hvor du kan besøge steder som Tulum, Cancun og Isla Mujeres.

Hvor ligger Mexico?

Mexico ligger i det sydlige Nordamerika. Landet har derfor USA som nabo mod nord, og Belize og Guatemala mod syd.

Hvad skal jeg lave i Mexico?

Udforsk Mexicos brede sandstrande, tag på øhop i det krystalklare vand og spis masser af Tacos på lokale restauranter. Gå heller ikke glip af de ikoniske Chichen Itza-ruiner.

Hvornår er vejret bedst i Mexico?

Den tørreste periode i Mexico er fra november til april. Her er det solrigt, tørt og der er temperaturer mellem 28-30 grader.