Loading...

Mexico

Perfekte palmestrande, jungle med Mayaruiner, koloniale byer

Mexico er et stort, farverigt og meget varieret land. Og på billedskønne Yucatan finder du et koncentreret udtræk af alt, hvad en kræsen nordboer kigger efter.

Mexico

Perfekte palmestrande, jungle med Mayaruiner, koloniale byer – og et fabelagtigt chili-inspireret køkken. Mexico er det perfekte mix af skøn strand- og snorkelferie kombineret med eventyrlige oplevelser ved fascinerende templer og pyramider fra tidligere tiders storslåede civilisationer.

Mexico er et stort, farverigt og meget varieret land. Og på billedskønne Yucatan finder du et koncentreret udtræk af alt, hvad en kræsen nordboer kigger efter; nemlig en af verdens smukkeste kystlinjer med kridhvidt koralknust sand, små charmerende fiskerlandsbyer, farverige spanske kolonistils-huse, eventyrlige oplevelser i junglen samt fascinerende fortidige templer, pyramider og ruiner på halvøens grønne midte .

Er du allerede hooked? Flyrejsen til Mexico / Yucatan foregår via en europæisk storby eller via USA direkte til flotte og festlige Cancun.

Cancun er ikke kun en populær badedestination med et muntert strandliv på velplejede kridhvide sandstrande, flotte veludstyrede hoteller, sofistikerede fiskerestauranter og et pulserende natteliv. Den har også en fantastisk placering tæt på store historiske seværdigheder, små øer og billedskønne bugter. Cancun er for rejsende der elsker aktiviteter, shopping, kultur og et livligt strandliv.

Er du mere til fred og ro og tilbagelænet strandferie, så søg evt. mod nord til hippe og hyggelige Isla Holbox. Her er ingen høje bygninger, larm eller ballade, blot endeløse strande, roligt badevand samt et varieret fugle- og dyreliv, der f.eks. inkluderer pelikan, flamingo og Ibis. Holbox er en af Mexicos nye og upcomming destinationer og du kan nå at besøge den, mens den stadig er relativt uudforsket.

Tulum er hjemsted for Mexicos måske smukkest beliggende Maya ruin med udsigt over en imponerende kystline samt strande med sukkerfint sand. Mange valfarter også til Tulum for det varierede marineliv; den fine snorkling med store lavendelkoraller samt dykning i grotter og huler. Tulum har en afslappet stemning og et lidt lavere prisniveau end glamourøse Cancun og populære Playa Del Carmen.

Playa Del Carmen er sammen med Tulum én af Yucatan halvøens mest trendy byer, smukt placeret overfor snorkel- og dykkerparadiset Cozumel. Her er lækre restauranter, spændende små butikker og et leben på stranden. Livet under overfladen er et kapitel for sig og byder bl.a. på en kæmpe variation af koraller samt rokker, havskildpadder og muræner. Både Playa Del Carmen og Cozumel er populære krydstogts-destinationer, men byerne har også masser at byde på for aktivitets-hungrende individuelle rejsende.
Læs mere
View as Grid List

6 Items

per side
Krydstogter til USA

For mange er et krydstogt gennem Panamakanalen den ultimative oplevelse. Vær med når førsteklasses-skibet Norwegian Joy sejler igennem den smalle kanal.

 • Ingen dato sat
 • 18 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Rundrejser i Mexico

Ruten, hotellerne, transporten og udflugter er arrangeret for jer på denne 14 dages rejse fra Mexico City til Cancun. Undervejs overnattes 3 nætter i Mexico City, 2 nætter i Oaxaca, 1 nat i natbus, 2 nætter i San Cristobal, 1 nat i Palenque, 2 nætter i Campeche og 2 nætter i Merida.

 • Ingen dato sat
 • 15 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Luksusrejser til USA

Storbyshopping og byliv kombineret med Cancuns skønne strandliv.

 • Ingen dato sat
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Formel 1-rejse i Mexico

Den 1. november 2020
Formel 1 vendte tilbage til Mexico og det bliver tredje år, der skal køres på den nye Autodromo Hermanos Rodriguez, der frem til comebacket i 2015 blev udsat for en Tilke-ficering. 

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Strandferie til Mexico

Bo direkte på fantastisk strand i Tulum ud til det Caribiske Hav.

 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Business Class til Mexico

Flyv på business class til Caribien og bo direkte til fantastisk strand i Cancun og Tulum.

 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel


Generelle oplysninger:

Drikkepenge: Giv gerne 10 – 15% i drikkepenge da “service charge” ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle få Peso. 

Elektricitet: 110 V. Medbring strømadapter ved evt. brug af elektriske apparater.

Klima: Tropisk klima – det vil sige varmt hele året. Vintermånederne december til maj er de mest tørre og tempererede med skønne 24-28 grader. Monsun sæsonen strækker sig fra juni til oktober, hvor temperaturerne kommer op omkring 30-33 grader.
 
Sprog: Spansk og engelsk. 

Tidsforskel: Sommertid -5 timer / vintertid -6 timer

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Mexicanske Peso (MXP). Se den aktuelle valutakurs her

Visum og pas: Visumfri i indtil 180 dage.
Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomst fra Mexico.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning: Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.