INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eventyrlig rejse til Bangkok, River Kwai og Koh Samui

Kombinationsrejse i Thailand

Eventyrlig rejse til Bangkok og Floathouse på River Kwai og til slut bountyferie på smukke Koh Samui.

In stock
Travel Code
TH-KMB-20

Det kan du glæde dig til

En rejse fyldt med store oplevelser i storbyen og midt i den vilde natur og ikke mindst med herlig afslapning på en af Thailands skønneste strande.

Jeres rejse starter med ophold i Bangkok, på dejligt 4* hotel i værelse med udsigt over floden og Bangkok skyline.
Bangkok byder på mange oplevelsesmuligheder - lige fra gadekøkkener med Michelin-stjerner, over smukke templer til shopping på de mange små markeder. Bor I her over en weekend er det store Chatuchak weekend marked også et besøg værd. I kan vælge at booke ture i Bangkok inden afrejse hvis I gerne vil have lidt planlagt hjemmefra.

Fra Bangkok går turen til River Kwai. Udover den historiske jernbane med tilhørende museum er naturen også helt fantastisk, og I bor midt i den når I bor på River Kwai Floathouse. Tømmerflåderne er lækkert indrettede med aircondition, privat bad og toilet samt egen terrasse over floden. 
De 3 dage I bor her er inklusiv alle ture og alle måltider, så I er sikre på at få alle oplevelserne med.

Fra River Kwai går turen tilbage til Bangkok og lufthavnen hvorfra I flyver til Koh Samui. Turen tager en god time og ved ankomst mødes I af vores chauffør som kører jer til jeres hotel.
De næste 7 dage bor I på øen som inden turismens indtog var kendt for kokos-produktion, og alle steder mødes I af kokospalme-lunde.
Nyd de smukke strande, tag ture til øens midte med jungle og vandfald eller snorkelture omkring Koh Tao.
Baan Chaweng Beach Resort ligger direkte på Chawengs gode strand og lige ved byen. Hotellet er et hyggeligt 3* hotel, med tropisk have omkring poolen, og med utroligt sødt personale.  Efter 7 dejlige dage går turen med fly til Bangkok og videre til København.

Dagsprogram

3 dages River Kwai tur med 2 overnatninger på Floathouse:

Dag 1: Bangkok – Kanchanaburi - River Kwai
Tidlig afhentning på hotellet i Bangkok og turen går mod Kanchanburi. Første stop er den verdenskendte bro over floden Kwai, en del af "Dødens Jernbane" som blev bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig.
Man stiger ombord på toget og kører over broen og ud i landskabet med masser af sukkerrørs- og tabioka plantager. Efter halvanden times togtur stiger man af og spiser frokost ved en lokal restaurant. Turen fortsætter til Hellfire Pass hvor der et lille lokalt museum omhandlende området og man har mulighed for at vandre ned i det berygtede område.
Så tager man en "longtail" båd til det smukke Floathouse der ligger langs floden lille Kwai og checker ind. Middagen serveres i hyggelige omgivelser ved jungle og flod.
Frokost og middag inkluderet.

Dag 2: Kanchanaburi
Efter morgenmaden er der besøg ved den nærvedliggende bjerg- landsby med det etniske Mon folk. Oprindeligt var Mon folket flygtninge fra Burma og de bor stort set stadig på samme måde som de har gjort i mange generationer.
Resten af dagen kan nydes med afslapning ved floden eller poolen eller man kan vælge at tilkøbe en udflugt til elefantlejr inkl. elefantridning  og måske bamboo rafting.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 3: River Kwai - Kanchanaburi – Bangkok
Formiddagen er afsat til afslapning ved floden.
Morgenmad og frokost serveres på hotellet hvorefter der checkes ud og sejles tilbage til bussen. Herfra fortsætter turen ind til Kanchanaburi til det interaktive museum Thai-Burma Railway Center, hvor vi får historien om "Death Railway".
Herefter fortsættes til en krigs-kirkegård med mindesten for mere end 6.000 allierede krigsfanger, der mistede livet under konstruktionen af "Dødens Jernbane".
Transport til Bangkok med ankomst på Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside. 
Morgenmad og frokost er inkluderet

OBS: Jeres bagage bliver håndteret af personale alle steder undervejs.

Indkvartering

Floathouse River Kwai: 

Luksus-tømmerflåder med superlækre værelser med
aircondition, satelit TV, minibar og smagfuldt dekorerede rum. på linje med et 4* hotel. Alle værelser har møbleret terrasse direkte til floden. Der er en stor restaurant, men derudover ingen faciliteter. Dog kan man vandre op til Resotel og benytte deres pool og restaurant, det tager ca. 20 minutter af afmærkede stier. Gratis WIFI i lobby og restaurant.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Eventyrlig rejse til Bangkok, River Kwai og Koh Samui
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen er:

  • Fly med Emirates via Dubai eller Qatar Air via Doha til Bangkok eller med Thai Air direkte t/r
  • Bangkok Airways Bangkok - Samui t/r
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • 3 nætter på 4* Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside i deluxe riverview værelse med morgenmad.
  • 3 dage/2 nætter på enestående River Kwai Floathouse med masser af oplevelser og alle måltider inkluderet. Se dag-til-dag program for opholdet på Floathouse nederst på siden.
  • 7 nætter på Baan Chaweng Beach Resort i superior værelse med morgenmad.
  • Alle transfers


Priser og perioder:

  • Rejs 01/04 - 18/06 2021 fra kr. 14.498
  • Rejs 26/06 - 31/08 2021 fra kr. 17.698
  • Rejs 01/09 - 08/12 2021 fra kr. 14.998

Pris er pr. person i delt dobbeltværelse

Der er mulighed for at ændre de sidste 7 dage på Koh Samui til andre hoteller, kombinere med Koh Phangan eller Koh Tao samt ændre rejselængden.

Gå til toppen af siden