Indien

Ikke mange andre steder i verden har så mange forskellige oplevelser og indtryk at tilbyde den besøgende

En rejse i Indien er en rejse i en verden af fantastiske seværdigheder, fremmedartede dufte og mystiske lyde. En rejse i Indien er en oplevelse af spændende kaotiske, farverige storbyer, fantastiske vidder, vilde naturreservater og nogle af verdens mest fantastiske kulturskatte.

Indien

Overalt i Indien hersker en varme og en oprigtig venlighed, når inderne byder gæster velkommen, og det kan næsten tage pusten fra dig når du overvældes af alle de eksotiske indtryk du mødes af, når du første gang ankommer til Delhi – en smeltedigel af en storby, hvor millioner af mennesker, blandet med cykelrickshaws, farverige klædedragter og hellige køer i gaderne byder dig velkommen.

I Indien gøres et enormt stykke arbejde i vildtreservaterne for at bevare den udrydningstruede Bengalske Tiger, og specielt i reservaterne Kanha og Bandhavgarh har vi store muligheder for at opleve disse store kattedyr i deres naturlige miljø, sammen med leoparder, bjørne, vildsvin, hjorte og mange andre eksotiske dyrearter, når vi overnatter i reservaterne.

Det siges at ingenting helt kan forberede dig på dit møde med Indien. Indien vil overraske, imponere, vildlede, fascinere, frustrere, inspirere, forbavse og forbløffe dig. Du vil se ting du ikke troede mulige, møde mennesker du ikke troede eksisterede, og dine sanser vil komme på overarbejde.

Med mere end en milliard indbyggere, har Indien en helt enestående dynamik. Et gammelt ordsprog siger: ”Det øjeblik du tror du forstår Indien, er præcist det øjeblik du intet har forstået” 

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Praktiske oplysninger:

Hovedstad: 
New Delhi

Befolkningstal: 1,2 mia

Valuta: Indiske Rupiah

Visum: Der er visumpligt - se mere her: Indiske ambassade

Pas: Passet skal være gyldigt minimum 4 måneder efter hjemkomst. Børn skal have eget pas.

Klima: Klimaet afhænger af hvor i Indien, men de tørreste måneder er november - marts.