Hikkaduwa

Hikkaduwa udmærker sig ved at ligge lige ved et farverigt koralrev

I de tidlige 1960’ere begyndte Hikkaduwa sin forandring fra en lille fiskerlandsby til en af Sri Lanka’s foretrukne feriedestinationer.

Hikkaduwa

Hikkaduwa udmærker sig ved at ligge lige ved et farverigt koralrev, og området er især velegnet til dykning, snorkling og surfing. Den palmekransede strand er kridhvid og bred med en del strandrestauranter og barer. I Hikkaduwa kan man stadig se de traditionelle lokale fiskere i deres outrigger både.

Udflugtsmuligheder Hikkaduwas største turist-attraktion er koralrevet med mange farvestrålende fisk, som det er muligt at se fra glasbundsbåd. Bedste tid for snorkelling/dykning er mellem de 2 monsuner fra oktober til maj. Udstyr til snorkling/dykning kan lejes på stranden, til rimelige priser.

Lake River Safari nær Ambolan-goda, hvor man kan leje båd med guide, og besøge nogle af de mange små øer, som findes i den store sø, hvoraf en del er beboede. Skildpaddefarmen i Kosgoda. Unawa-tuna lagunen og Fort i Galle (20 min.) samt månestens minerne i Meetiyagoda. Singharaja Regnskoven og natur reservaterne Uda Walawa, Bundela og Yala. 

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.