Colombo

Byen Colombo har i mange århundreder været en blomstrende havneby.

I dag er den en fascinerende hovedstad både finansielt og kulturelt i en charmerende blanding af fortid og nutid. Colombo er det kommercielle centrum på Sri Lanka.

Colombo

Gennem tiden har byens grundlæggere (portugisiske, hollandske og britiske) alle sat deres præg på bybilledet her, hvilket resulterer i en besynderlig blanding af traditionel østlige og vestlige raffinement med kirker og monumenter, som i dag står side om side med hindu templer, moskéer og buddhistiske templer. Byen er en metropol med mange overraskelser og kontraster, og netop derfor synes vi ikke, du må gå glip af Colombo, når du rejser til Sri Lanka.

Et par af de populære steder er Galle Face-promenaden med sin spektakulære solnedgang, Rådhuset, de buddhistiske og hinduistiske templer, den hollandsk reformerte kirke, de islamiske moskeer, Independence Square, Nationalmuseet, Viharamahadevi Park Zoo og Colombo Fortet, for bare at nævne et lille udvalg af unikke seværdigheder.

Kost og logi i Colombo
I Sri Lanka er det billigt at leve, og du kan derfor spise rigtig godt for få penge. Og netop maden er for de fleste et vigtigt element, når de rejser. Maden i Colombo minder meget om asiatisk mad som fx thailandsk og indisk, ikke mindst pga. brugen af karry og ris. Dog er maden i Sri Lanka meget mere end det. En traditionel ting er chutney, der ofte medfølger til alle mulige retter – også dem, hvor du ikke rigtig kan forestille dig at spise chutney til, men det gør de altså. Derudover er Roti eller Rotee også en stor del af kosten. Det er en slags fladbrød, der er en enestående smagsoplevelse i sig selv. 

I Colombo kan du bo både beskedent og prangende uden at blive helt ruineret. Her på siden kommer vi med nogle gode bud på både 3-, 4- og 5-stjernede hoteller, hvor du kan nyde livet i hovedstaden enten med eller uden pool. Det er naturligvis helt op til dig. 

Lad os arrangere din rejse til Colombo
Drømmer du om at opleve Colombo, så lad os være din rejsearrangør. Vi skræddersyr din rejse i samarbejde med dig, så den kommer til at indeholde alt det, du ønsker dig. Vi hjælper dig gerne med at arrangere rejser til Colombo.
Kontakt os, hvis du er nysgerrig efter at vide mere.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.