Tenerife

Tenerife er en ø af tusind oplevelser

I kan fare vildt i naturen, slappe af på stranden, bestige Teide, tage på shoppingtur, se et show, gå på de brostensbelagte gader i den gamle bydel, have det sjovt i en temapark eller spille golf. Fyld jer selv med energi og en endeløs selektion af aktiviteter, men mest af alt - forlad ikke Tenerife uden at prøve maden. 

En rigtig ferieklassiker

Den bemærkelsesværdige ø er præget af dens enestående geografiske kontrast og er et perfekt sted til at tilfredsstille jeres feriedage med spændende og uforglemmelige minder. Der er omfattende strande, dybe kløfter, skræmmende klipper, store og eksotiske skove, dale med brede plantager af banantræer, månelandskaber og fascinerende museer samt utallige underholdningssteder. Teide National Park er den tredje højeste vulkan i verden og med de 3718 meter er Teide vulkanen Spaniens højeste punkt, og med dens to økosystemer bliver bestigningen en oplevelse fuld af kontraster. Men en lokal guide kan I få en fyldestgørende oplevelse og vulkanen er et perfekt sted at søge til, for at opleve en fantastisk solopgang.

Fantastiske seværdigheder der vil blæse jer omkuld venter forude, f.eks. de autentiske landsbyer La Laguna og La Orotava. La Lagunas gamle bydel og verdensarvssted er det ældste eksempel på en ikke bestyrket koloniby der er inspireret af principperne om navigation. Byens spanske koloniale arkitektur og den generelle charme i det historiske distrikt gør byen værdig til UNESCO’s verdensarvsliste. La Orotava er kategoriseret som en historisk, kunstnerisk og monumental skat, og har mange kulturelle interessepunkter, hvor et besøg nærmest er obligatorisk. Byen daterer tilbage til det 16. århundrede og mens gaderne er spækket med historie kan I også finde en masse butikker og cafeer for en perfekt aften ude. Byen er også hjem til den årlige fest Corpus Christi, hvor byens hovedgader og pladser er foret med tæpper af sand og blomster.

Hvad med at opleve århundrede af historie i en af Spaniens smukkeste byer. Santa Cruz de Tenerife er beliggende i nordøst delen af Tenerife øen, og steder bærer mærker af tiden der er gået og man kan her se historie der strækker sig over mere end 5 århundrede.

Bugten Santa Cruz de Tenerife reflekterer dens maritime fortid med historiske bygninger såsom Concepción kirken og Palacio de Carta og har været en vigtig havn på handelsruten mellem Europa og Amerika lige siden Christopher Colombus’ tid. Nuestra Señora de África markedet med sin skønne koloniale stemning tiltrækker hver søndag besøgende der har lyst til at udforske det populære antikke marked. Traditionelle barer og spisesteder kan findes i de populære Calle de la Noria, hvilket også er hjemmet til hovedkvarteret for nogle af Tenerifes vigtigste grupper af karnevalsgademusikere.

Den vigtigste festlige begivenhed i Kanarieøerne er det kendt karneval i Santa Cruz de Tenerife, hvilket er kendt som en af de vigtigste i hele verden. Et event alle burde opleve mindst en gang i sin levetid.

 

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er et traditionelt hvilested som tilbyder en bred vifte af autentiske oplevelser. Kystområdet har op til flere attraktioner, der er et besøg værd - blandt andet den gamle havn, promenaden og det smukke Martiánez-sø-kompleks af pools. I kan gå en tur gennem den smukke eksotiske botaniske have eller bruge en dag på Loro Parque. Der er så mange muligheder i dette skønne område! I skal også huske at tage tid til at beundre det smukke landskab ved Orotava Valley.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.