Fuerteventura

Kom og oplev en uberørt kystlinje med smaragdgrønt vand og over 150 km hvid sandstrand.

I befinder jer i paradis. Kysten og de spektakulære vulkanske landskaber er grunden til, at øen er et biosfærereservat. Det er det perfekte øjeblik til at gribe fat i et board og tage ud på det klare vand.

Fuerteventura

Kom og oplev en uberørt kystlinje med smaragdgrønt vand og over 150 km hvid sandstrand. I befinder jer i paradis og badet i solskin og afslappende negative ioner fra havbrisen. Kysten og de spektakulære vulkanske landskaber er grunden til at øen er et biosfærereservat. Luk øjnene og når I åbner dem igen er I nye personer. Det er det perfekte øjeblik til at gribe fat i et board og tage ud på det klare vand eller udforske øens køkken i landsbyerne. Prøv den friske fisk, rynkede kartofler og udpegningen af de oprindelige oste.

Mere end 150 km fantastisk strand hvor I kan nyde solskin og havbrisen der er fuld af negative ioner der får jer til at føle som var I i paradis. Kysten af Fuerteventura er hav og sand i dets reneste form, med strande af alle slags vil der være en perfekt en til jer, lige meget hvad I har planlagt! Glem alting og gå en tur langs kysten, spis frisk fisk lige ved havet eller bare sid i sandet og nyd solnedgangen. 

Mellem strandene er øens osterier et must at besøge. Prøv en af øens Designation of Origin Majorero oste. Windsurfing Paradise - med de lange solskinsrige dage, intens vind og bølger op til to meter betyder at øen har en lang tradition for windsurfing og kitesurfing. World Biosphere Reserve, de enorme vulkanske landskaber og uberørte strande gav tilbage i 2009 hele øen æren af at blive optaget af UNESCO som et biosfærereservat. 

Et must at opleve i Fuerteventura er Corralejo Natural Park. Ved første øjekast er det svært at se hvordan dette øde landskab kan være hjem til nogen af de mest idylliske strande på De Kanariske Øer. Hvor klitterne møder havet finder I fine, hvide sandstrande og turkis vand. Et beskyttet naturligt område på næsten 9 km med næsten endeløse strækninger af sand og små afskærmede bugter.

La Concha strand på øen Los Lobos, dette naturreservat er et fredfyldt tilflugtssted, og var engang beboet af primært munke forseglinger, men benyttes i dag som et fredfyldte tilflugtssted fra den stressede hverdag. Bådturen over er værd at tage, bare for at se planterne og fuglene som ikke findes nogle andre steder på jorden. Resten af denne idylliske ø er bare en fantastisk bonus.     

Betancurias gamle bydel, øens første by der ligger i en af de tørreste områder på øen. Denne arkaiske by blev grundlagt i 15. hundredetallet og er historie i murværk. Det var engang øen hovedstad og er nu den primære kulturelle attraktion med et arkæologisk museum der viser jer hvordan de gamle beboere levede. Costa Calma strand, hvidt sand og turkis vand er hvad disse stille strande, som strækker sig over flere kilometer i den sydlige del af øen har at byde på. Slap af i solen på en af de dejlige strande eller slap af i de klare, varme vand! I vil føle jer helt forfriskede med 10 km strand til jer selv.

Cofete strand er en af de mest kendte jomfruelige strande på øerne og I skal sætte en hel dag af for at besøge denne skønne strand! Stranden strækker sig over 12 km og er uden forbedringer og vildt begroet, Cofete strand vil efterlade jer åndeløse. La Concha stranden El Castillo er afskærmet af et naturligt rev og er en anden af Fuerteventuras fantastiske steder. Denne halvmåne strand er afskærmet af et naturligt lave rav og er uberørt men belejligt tæt på en lille by. Uden tvivl en af de bedste strande i De Kanariske Øer med fint, hvidt strand, rolig, klart vand og en masse havliv. Fuerteventura byder på et væld af spændende oplevelser og autencitet.   

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.