Luang Prabang

Luang Prabang er en sand perle

Hellige forgyldte templer, saffranfarvede munke, historiske indokinesiske villaer og et verdensklasse køkken. Luang Prabang er en sand perle; en sammensmeltning af enestående komfort samt spiritualitet på allerhøjeste plan.

Luang Prabang

Byen er UNESCO-beskyttet og har intet mindre end 33 forgyldte templer, en sofistikeret fransk atmosfære med masser koloniale bygninger fra den franske kolonitid og er tilmed omgivet af en bjergtagende natur med turkisfarvede vandfald, skønne vandretreks, flodcruises på Mekong samt tågede grønne bjerge, der omkranser det hele.  

Luang Prabang er med sine fabelagtige templer og skønne atmosfære uden tvivl Laos’ mest populære destination. Af samme årsag er et stort antal sofistikerede boutique-hoteller også skudt op i byen gennem de senere år. Og rygtet om, at Luang Prabang er Sydøstasiens nok mest charmerende "upcoming" by har betydet, at nogle af Sydøstasiens bedste kokke da også myldrer til byen i disse dage. Luang Prabang er dermed også et slaraffenland for feinschmeckere og madentusiaster.

Det skal du opleve i Luang Prabang
Besøg fx National Museum i det tidligere kongepalads, bestig Phosi for at se solnedgangen over byen og besøg nogle af byens vigtigste templer som fx Wat Visoun og Wat Mai for at fornemme den spiritualitet, der hersker i byen. Byen med sin rolige, nedtonede og charmerende atmosfære er som balsam for sjælen; og som mange mener, så er den bestemt hele turen til Laos værd.

Et must er at tage på et flodcruise på Mekong. Floden udspringer i Tibet og løber igennem Kina, Burma, Laos, Thailand, Cambodja og Vietnam. Det er den 12. længste i verden, og her lever nogle af verdens mest truede dyrearter. I floden er det muligt at finde mere end 1100 fiskearter, og både sjældne tigre og sky antiloper kan ligeledes spottes ud til floden. På Mekong-floden er det muligt at tage på mange forskellige cruises, hvor du ud over et rigt dyreliv også kan opleve smukke vandfald og lokale landsbyer. 

Noget andet, du ikke må gå glip af i Luang Prabang er blot at slentre rundt i de fine gader, hvor hyggelige markeder skyder op rundt omkring. På markederne er det muligt at finde alverdens skrammel, men besøger du det populære natmarked, kan du spise dig mæt i en overvældende buffet til ingen penge. Det kan også altid være en god ide at leje en cykel og gå på opdagelse på to hjul. Så får du set byen fra nogle andre sider, og måske du oplever skjulte skatte rundt omkring. 

Rejs til Luang Prabang med Top Tours
Der er ingen tvivl om, at Luang Prabang i Laos byder på uforglemmelige oplevelser for hele familien. Har du brug for hjælp til at sammensætte den perfekte rejse, så kontakt os i dag. Vi vil hellere end gerne skræddersy din rejse i samarbejde med dig, så du får alle dine drømme om Luang Prabang opfyldt.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.