Queensland & Great Barrier Reef

Med i gennemsnit mere end 300 solskinsdage om året er klimaet perfekt til at opleve den fantastiske natur både over og under havoverfladen.

Queensland og Great Barrier Reef

Queensland strækker sig op ad Australiens østkyst. Her finder du masser af oplevelser i alt fra regnskoven og på de små øer til under vandet. Great Barrier Reef finder du under vandet - det er verdens største koralrev. En unik oplevelse, som skal udforskes af alle dykkerinteresserede.

Queensland - også kaldet "The Sunshine State", er den næststørste stat i Australien og de største byer er Brisbane, Gold Coast, Townsville og Cairns. Klimaet er tropisk med to sæsoner - en våd sæson fra december til april og en tør fra maj til november.

I Queensland findes alt til den perfekte ferie i Australien.
Fra Brisbane til toppen af Cape York venter en masse spændende oplevelser både over og under vandet samt inde i regnskoven.

Langs østkysten fra Brisbane til det nordlige Queensland ved Cooktown ligger en lang række smukke tropiske palmeøer som Dunk Island, Bramton Island og Fraser Island. På alle øerne findes paradisisk natur langt over det sædvanlige.

Verdens største koralrev, Great Barrier Reef, strækker sig 2000 kilometer parallelt med kysten og er Australiens største turistattraktion. 
Går turen til Queensland er en sejltur til revet et must og langs hele kysten tilbydes ture der passer til alle ønsker og behov. Her er mange muligheder for at komme på dykkerkursus eller tage på guidede dykker- og snorkelture.
En stor del af revet ligger på lavt krystalklart vand, så det er nemt at komme helt tæt på de tusindvis af farvestrålende fisk, snegle, søpindsvin mv. og opleve de smukke rev på allernærmeste hold.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.