INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class til Cambodia, Thailand og Singapore

Business Class i Cambodia, Thailand og Singapore

Spændende kombinationsrejse til Cambodia, Thailand og Singapore. Flyv på Business Class og oplev Indokinas skønhed og mystik, metropolen Singapore og dejlige Thailand.

In stock
Travel Code
KH-BIZ-3

Det kan du glæde dig til

I flyver til Singapore på Business Class (direkte eller med 1 mellemlanding).

Inkluderet er selvfølgelig hurtig check-in samt lounge-access i alle lufthavne, flat-bed og førsteklasses service.

Ved ankomst til Singapore er der transfer til jeres hotel som ligger i hjertet af Singapore.
Brug de 2 dage I har her til at besøge Sentosa Island's mange forlystelser, tag på fantastisk shopping eller besøg Singapore zoo. Mulighederne er mange (og der er mulighed for at tilkøbe ekstra nætter her hvis I synes 2 er for lidt)


Fra Singapore flyver I til Phnom Penh

Ved ankomst til Phnom Penh venter jeres chauffør og kører jer til et fire-stjernet hotel i hjertet af byen.
I bor de første 2 nætter i deluxe værelse, og herfra er der mulighed for at besøge Killing Fiels, Tuong Sleng museet og de mange hyggelige markeder.

Efter 2 spændende dage køres gennem Cambodias smukke landskab, nordpå til Siem Reap og tempelkomplekset Angkor Wat. I checker ind på et fem-stjernet resort i byen, hvor i bor i 3 nætter.
Book evt. en guidet tur til det imponerende Angkor Wat, besøg de mange små markeder, eller tag på sejltur på Tonle Sap og oplev livet langs flodbredden.

Efter 5 dage i Cambodia køres til lufthavnen og I flyver til Phuket med flyskifte i Bangkok. Herfra er der 1 1/2 times kørsel til Khao Lak.

De næste 6 dage byder på afslapning ved strand, og med at nyde den gode service og lækre mad.

Ønsker I at ændre jeres ophold til Phuket, Koh Yao eller Krabi er det muligt.

Rejsen afsluttes med businessclass retur til Danmark med flatbed og førsteklasses service. Mulighed for direkte fly på udvalgte datoer eller med 1 mellemlanding.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Business Class til Cambodia, Thailand og Singapore
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen: 

  • Flyrejse til Singapore og hjem fra Phuket på Business Class
  • Fly Singapore - Phnom Penh og Siem Reap - Phuket på Economy Class
  • Alle kendte skatter og afgifter på fly
  • Transporter til/fra hoteller
  • 2 nætters ophold på fire-stjernet by hotel med morgenmad.
  • 3 nætters ophold på fem-stjernet resort, med smukke omgivelser.
  • 6 nætter på fire-stjernet strand resort.
  • 2 nætter i Singapore på et fire-stjernet by hotel. 
  • Kontakt informationer til vores lokale repræsentanter, som gerne hjælper med ture og udflugter
  •  Gratis afbestilling hvis rejsen ikke er mulig pga rejsevejledninger.

 

Tilkøbsmuligheder - tilkøb alle 3 ture i Cambodia for kr. 1.600 pr person:

Halvdags byrundtur i Phnom Penh (4 timer):

Turen starter i det smukke Royal Palace kompleks med besøg i den fantastiske kongelige have og Napoleon III Pavilion. Sølvpagoden ligger sammen med komplekset og har sit navn efter de 5000 sølvklinker der dækker gulvet og som hver vejer 1 kg. I pagoden er nogen af landets mest uvuderlige skatte, blandt andet en guld buddha beklædt med 9584 diamanter, den største på 25 karat. I pagoden er også en smaragd buddha som har givet templet sit Khmer-navn, Wat Preah Keo.

Herfra går turen til Toul Sleng museet, der skildrer den tragiske historie landet har. Der er guide på museet til at fortælle om historien omkring Phnom Penhs fald i 1975.

Sidste stop på turen er Russia market med alle sine boder.

 

Halvdagstur til på Tonle Sap floden (5 timer):

Kun få kilometer fra Siem Reap ligger Tonle Sap, et af verdens mest produktive øko-systemer. På denne tur får I oplevet hvordan de lokale lever på floderne, på næsten for-historisk vis.

I bliver afhentet på jeres hotel i tuk-tuk og kører ad de små veje til floden hvorfra I sejler. Floden ændrer karakter alt efter om det er monsun eller ej, og flodens størrelse varierer fra 2.500 km2 i tør-tiden til 12.000 km2 i monsuntiden. Hvert år kommer millioner af fisk hertil for at gyde i de oversvømmede skove omkring søen, hvilket tiltrækker store flokke af vandfugle såvel som mennesker der bor langs flodens breder. I sejler langs flodlandsbyerne og oplever det simple liv der leves her - styret at monsuntiden.

Efter tur på floden køres retur til Siem Reap ad de små veje langs rismarker, fiskerøgerier, og små landsbyer. Der stoppes ved et munkekloster på hjemvejen inden I når Siem Reap.

 

Heldagstur med lokal guide i Angkor Wat (8 timer, inklusiv frokost)

Angkor Wat ligger umiddelbart ved siden af Siem Reap, og det enorme arkæologiske kompleks gemmer på utallige ældgamle seværdigheder som i mange tusinde år har ligget gemt i junglen. Jeres guide tager jer på en tur til nogen af de mest spektakulære som Terrace of the Elephants, Angkor Thom med de 200 smilende ansigter, Ta Prohm templet (kendt fra Tomb Raider) og mange flere smukke steder. 

Angkor Wat komplekset er enestående og de mange templer og bygninger er et imponerende syn, delvist opslugt af junglen som mange steder ser ud til at spise de gamle bygninger.

Undervejs nydes en Khmerfrokost.
 


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.

Gå til toppen af siden