INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class øhop omkring Samui

Business Class kombineret med øhop i Thailand

Flyv på Qatar Airways prisvindende businessclass og besøg ø-paradisene Koh Samui og Koh Phangan, med mulighed for tilkøb af Koh Tao.

In stock
Travel Code
TH-BIZ-29

Det kan du glæde dig til

Rejs til Thailand på Business class og bliv forført af  Koh Samui og Koh Phangans smukke, plameomkrinsede strande og krystalblå hav . Oplev førsteklasses service, og forlad flyet afslappet og med ny energi til de nye eventyr der venter.

Ved ankomst til Koh Samui lufthavn venter jeres chauffør på jer og kører jer til havnen hvorfra båden til Koh Phangan sejler. Turen er med stor katemaran og tager ca 1 1/2 time - hvis I er heldige følges I på vej af delfiner.
Ved ankomst til Koh Phangan checker I ind på det 5* Kupu Kupu Phangan Beach Villas hvor I bor de næste 5 nætter i en seaview suite - lækkert indrettet med panoramaudsigt over stranden. Brug dagene med at nyde den fanatstiske strand og den smukke ø som ikke byder på meget andet end fantastisk natur, krystalblåt hav og små-restauranter langs strandkanten.
Efter 5 afslappende dage på Koh Phangan går turen med båd til Koh Samui - øen med flest kokospalmer og ingen bygninger højere end dem. Her bor I de næste 7 dage på det lækre Royal Beach Boutique Resort i premium bungalow - lækkert indrettet og få skridt fra stranden. Her bor I en kort gå-tur fra byen med stort opbud af butikker og restauranter, i skønne omgivelser og direkte til fantastisk strand.
Nyd dagene ved strand og pool, tag en tur til de smukke vandfald der findes midt på øen, eller besøg Big Buddha templet på nordsiden.

Efter 7 dage på Koh Samui går turen retur med fly til Bangkok hvorfra I checker ind på businessclass og flyver via Doha retur til Kastrup (snyd ikke jer selv for at opleve loungen i Doha der dækker hele 1. salen af lufthavnen)

Bestil

Send rejseforespørgsel

Business Class øhop omkring Samui
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Qatar Airways på businessclass via Doha til Bangkok t/r, inkl fast-track, fantastisk service og forplejning ombord samt lounge access i alle lufthavne. (fly Bangkok - Samui - Bangkok på economyclass)
- alle transfers med bil og båd mellem lufthavn, øer og hoteller
- 5 nt på Kupu Kupu Phangan Beach Villas i seaview suite
- 7 nt på RoyalBeach Boutique Resorti premium bungalow
- morgenmad alle dage
- gratis afbestilling hvis rejsen ikke kan gennemføres pga rejsevejledninger.


Kontakt os for priser i den periode du ønsker at rejse samt andre værelseskategorier eller hoteller.

Bestil rejsen tidligt for at få laveste pris:

  • Der er meget høj efterspørgsel på flyrejser til hele verden. For at opnå allerlaveste pakkepriser anbefaler vi at I bestiller rejsen 9-11 måneder før afrejsedato. Vi tilstræber altid at finde den bedste flybillet til jer så I har kortest mulige rejsetid og lavest mulige flybillet pris.

Gå til toppen af siden