Alle rejsemål
Her får du
 • Barfodsferie når det er bedst
 • Perfekt til kvalitetstid med dine kære
 • For livsnydere i alle aldre
 • Afslappet luksus i de smukkeste rammer
 • Udsigter man bliver forelsket i
 • Transfer og speedbåd inkluderet

Paradise Koh Yao

4
Her får du
 • Barfodsferie når det er bedst
 • Perfekt til kvalitetstid med dine kære
 • For livsnydere i alle aldre
 • Afslappet luksus i de smukkeste rammer
 • Udsigter man bliver forelsket i
 • Transfer og speedbåd inkluderet
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Paradise Koh Yao

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Et luksus hideaway gemt væk i en tropisk have, med udsigt til himmelhøje kalkstensklipper og blåt vandt, hvor afslapning og nydelse er nøgleord.

Ankom til det skønneste boutique resort beliggende på øen Koh Yao Noi. Ankom via den smukkeste speedbådsturs, som tager dig med igennem ikoniske Phang Nga Bay fra Phuket. Koh Yao Noi er en fredelige, frodig og tropisk paradis ø, som er perfekt til dig der ønsker en pause fra virkelighedens stress og jag.

Paradise Koh Yao Noi Resort giver dig mulighed for at nyde en barfodet luksusferie i de smukkeste omgivelser. Nyd en afslappende massage med udkig over bugten, eller slap af i en hængekøje på hotellets private strand hvor du kan tage en lur til lyden af de små bølger. For at ramme et endnu lavere gear, tilbyder resortet et bredt udvalg af spabehandlinger, som drager dig ind i de gamle asiatiske opskrifter på velvære, skønhed og sundhed.

Trænger du efter dette til lidt oplevelser, er her rig mulighed for at blive udfordret og inspireret af forskellige former for aktiviteter. Vågn op med morgen yoga på stranden, lær det thailandske køkken at kende til madlavningskursus, eller bliv udfordret i kunsten i traditionel batik maling. Her er også muligheder for både at spille beachvolley, sejle havkajak, snorkle eller dykke i det klare Andamanhav, tage på bådtur, mountainbike ture eller en vandretur i øens jungle. Som du kan læse, er her altså rigeligt at give sig til, og du kan forme ferien præcis som du ønsker det.

Resortet har 4 forskellige værelsestyper, de er alle dekoreret og indrettet i en autentisk boheme stil, som kombinerer komfort og natur.

Superior Studio:
Værelserne er 54 m2 . Her finder du enten en King Size eller to enkelt og også en daybed. Du har udsigt over resortet tropiske grønne have, som du kan nyde fra værelsets store og hyggelige terrasse, hvor du finder en romantisk gynge og terrassesæt.

Værelset er udstyret med privat halv-udendørs badeværelse, loft ventilator, minibar, te- og kaffe faciliteter, deponeringsboks, badekåbe og slippers, skrivebord og friske blomster.
Her er plads til 2 voksne og 2 børn op til 14 år

Jacuzzi Studio:
Denne værelsestype er 56 m2 og minder meget om værelset Superior Studio, dog får du her egen privat jacuzzi. Jacuzzien er placeret så du samtidig kan nyde resortets frodige og farverige have.
Her er plads til 2 voksne og 2 børn op til 14 år

Seaview Plunge Pool Deluxe Studio:
Værelset er 62 m2 og er egnet for to voksne. Her får du udover det typiske hoteludstyr egen lille private pool, med en utrolig udsigt over Phang Nga Bay. Værelset er romantisk og giver jer mulighed for at slappe af i de smukkeste omgivelser. Nyd et koldt glas champagne på altanens gynge, mens du nyder solnedgangen.
Her er plads til 2 voksne og 2 børn op til 14 år

Seaview Pool Villa:
Villaen er 91 m2 og er det perfekte getaway for jer som vil nyde hinandens selskab i utroligt luksuriøse omgivelser. Villaen er placeret direkte på stranden og har både egen pool og jacuzzi, i det store private udeområde, hvor du både finder en romantisk gynge og lille bar. Du har foruden et walk-in-closet, udendørs bruser og mange andre skønne faciliteter.
Her er plads til 2 voksne og 2 børn op til 14 år

Restauranter og barer:
Paradise Koh Yao Noi Resort er et gennemført og lækkert resort, og har foruden de mange aktiviteter og lækre værelser også et herligt udvalg af barer og restauranter. Nyd både maden på Seafood Terrac som serverer delikate retter under åben himmel på stranden. Spis også et måltid hos Al Fresco, som har en stor autentisk pizzaovn i midten, i et elegant udendørs lokale som er den perfekte scene for en romantisk middag. I løbet af hele dagen kan du bestille kolde drikkevare og lækre italienske is fra The Beach Club og for en perfekt afslutning på dagen kan du sippe til en cocktail mens du nyder live musikken i Sundowners.

Vejret:
Du kan rejse til Paradise Koh Yao hele året rundt. Vejret og vandet er selvfølgelig allerbedst om vinteren fra november til maj, men resortets placering på den østlige side gemt lidt inde i Pha Nang-bugten, gør at her ofte er godt vejr og vand hele året rundt. Det gør Pardise Koh Yao helt ideel i kombination med specielt Phuket, som også har godt vejr hele året rundt.

Om hotellet
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 72
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Cykel Udlejning
Etager 2
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Minibar Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

24 Moo 4
Koh Yao Noi
Ko Yao District
Phang-nga 82160
Thailand
Tel: 076 584 450
www.paradise-kohyao.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail