Alle rejsemål
Her får du
 • Fantastiske omgivelser
 • Et væld af aktivitetsmuligheder
 • Egen private strand
 • Panoramisk havudsigt

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

4
Her får du
 • Fantastiske omgivelser
 • Et væld af aktivitetsmuligheder
 • Egen private strand
 • Panoramisk havudsigt

Avani+ Koh Lanta

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Tilkøb morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Bo i rolige og frodige omgivelser med panoramisk havudsigt
Helt ude ved Koh Lantas kyst på en lille halvø, ligger Avani+ Koh Lanta Krabi Resort midt i den skønneste natur og med egen private strand. Med sin moderne stil og mange fantastiske faciliteter er resortet et godt valg for både familier og par.

Der er tropiske haver at gå på opdagelse i, og hotellet har to pools at dyppe sig i. Stranden ligger selvfølgelig også lige ved hotellet, hvis du skulle få lyst til en længere svømmetur i det krystalklare, blå vand. Hvis du får brug for at få sved på panden af andet end solbadning, kan du besøge hotellets veludstyrede fitnessrum. Når træningen er overstået, kan du meget passende besøge spaafdelingen, der byder på ren selvforkælelse og en god muskelmassage.

Resortets hovedrestaurant hedder The Cliff, og her kan du sidde og nyde dit måltid indendørs eller udendørs med den smukkeste udsigt til Andamer-havet. Restauranten serverer klassiske, lokale thai-retter, men der er også internationale måltider på menukortet, så der er noget for enhver smag. Der er også en deli, der serverer lettere måltider som salater og sandwich. I poolbaren kan du slukke tørsten med alskens fristende forfriskninger, og på strandbaren kan du sippe en god drink og nyde de smukke farver på himlen, når solen går ned.

Selvom hotellet er placeret på sin egen lille halvø, er der aktivitetsmuligheder nok til, at du aldrig kommer til at kede dig. Tak på snorkeltur, på opdagelse i mangroveskoven eller aflæg Koh Lantas Old Town et besøg.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med privat balkon og terrasse og har safebox, køleskab, fri engangsminibar, kaffe- og te-faciliteter, gratis WiFi, satellit TV, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med adgang til poolen: 50 m2 stort værelse med stor, møbleret terrasse. Her kan bo 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Dobbeltværelse med udsigt til poolen: 50 m2 stort værelse med stor, møbleret terrasse, hvorfra der er direkte adgang til den fælles pool. Her kan bo 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Dobbeltværelse med havudsigt: 50 m2 stort værelse med stor, møbleret terrasse. Her kan bo 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Villa med havudsigt og privat pool: 110 m2 stor, luksuriøs villa med egen private solterrasse og pool og separat soveværelse og opholdsrum. Her kan bo 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

The Grand Ocean Residence: 265 m2 stor, luksuriøs villa med to separate soveværelser, opholdsrum, køkken, kæmpe privat solterrasse og privat pool med 270 graders havudsigt i naturskønne omgivelser. Her kan bo 6 voksne eller 2 voksne og 4 børn.

Pension
Dit ophold er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension eller helpension.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 15 km
Afstand til hæveautomat 1 km
Afstand til lufthavn 77 km
Afstand til restauranter 0m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 91
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2007
Børneklub Ja, international
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

846 Summer Lasalle, Bldg. A1

10260, Bangna Tai, Bang Na

Krabi

Thailand


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail